Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā koncertēs Iva Nova no Krievijas

EasyGet.lv, 24.10.2011. 08:41

Iva Nova ir alternatīvais etno-ekstrīms, kas eksperimentālā veidā apvieno sevī slāvu motīvus un panku sparu, deju techno-ritmus un trokšņu efektus avangarda stilā. 3. novembrī plkst. 19:00 kolektīvs sniegs koncertu Maskavas namā, informē koncerta rīkotāji "Next Stage".
Rīgā koncertēs Iva Nova no Krievijas

Piecas spilgtas, dedzīgas un temperamenta pilnas jaunietes radījušas neatkārtojamu izpildīšanas manieri, kas apbur ar emocionalitāti un atklātību. Izcilas, savu lietu mīlošās un mūzikas jēgu izprotošas, viņas pat skaņas radīšanu spēj pārvērst aizraujošā pasākumā. Līdzās tradicionāliem instrumentiem mūziķes izmanto podiņus, pannas un pat veļas mazgāšanas dēļus.

Iva Nova koncertā ievadīs vietējais kolektīvs Da'Ba.

Kad spēlē Da'Ba sirds iegrimst mūzikas skaņās, kas dāvina laimi un harmoniju. Ja ikdienas rūpes pārveršas par niekiem, bet jūsu seja staro ar tīru un sirsnīgu smaidu, tad ziniet – tā ir Da'Ba. Mūzika, kas burtiski apstādina laiku un ļauj nesteigdamies gūt iedvesmu labām un pozitīvām lietām un jūtām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV