Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Vislatvijas Dziesminieku Saiets viesosies Liepājā

EasyGet.lv, 24.10.2011. 17:40 | komentāri (1)

Nu jau otro gadu Jaunpiebalgas pusē, ekosaimniecībā Lielkrūzes, pie laipnās Dolmaņu ģimenes viesojas Vislatvijas Dziesminieku Saiets. Šogad tas pulcēja vairāk nekā 150 dziesminieku un dzejnieku no visas Latvijas. Dalībnieku vidū bija tādi Latvijā un Liepājā pazīstami mākslinieki, kā Austra Pumpure ar lielo Austrasbērnu pulku, Maija Kalniņa un studentu teātris Rikošets, Uldis Ozols, Ieva Akurātere, Haralds Sīmanis, Raimonda Vazdika, Juris Kulakovs, Kaspars Dimiters un daudzi citi. Vairākos koncertos, nakts sadziedāšanās, uguns mistērijās tika izdziedāta un izdzīvota Latvijas, un katra no mūsu dvēselēm.
Vislatvijas Dziesminieku Saiets viesosies Liepājā

Katru gadu VDzS ietvaros darbojas vairākas radošās laboratorijas, kurās top jauni darbi dažādās mākslas jomās. Šogad, pateicoties VDzS atbalstītājiem „Wenden Furniture", kas ir vieni no vadošajiem masīvkoka mēbeļu ražotājiem Latvijā, radošajā darbnīcā tika apgleznoti krēsli. Dziesminieces, Austrasbērna, Liepājas pilsētas bērnu nama bijušās audzēknes, Latvijas Kultūras koledžas studentes Endijas Štāles vadībā tika radīti 9 brīnišķīgi mākslas darbi, kas šopiektdien, 28. oktobrī, dosies uz savu pastāvīgo mājvietu Liepājas pilsētas bērnu nama 3. grupā, informē Imants Kulinskis.

Kopā ar dāvanu bērnu namā ar koncertu viesosies arī paši dziesminieki, lai stāstītu, dziedātu un vienkārši būtu kopā vienotā radošā piedzīvojumā ar bērniem, kuru ikdienā tik ļoti ir nepieciešami svētki.

Piektdien 28. oktobrī pulksten 15.00 Liepājas pilsētas bērnu namā viesosies Austra Pumpure un Austrasbērni, Maija Kalniņa, Haralds Sīmanis, Uldis Ozols, Uldis Kākulis, kā arī VDzS organizatoru grupa, SIA RJK un „Wenden Furniture" pārstāvji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV