Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Instrumenti" šonedēļ viesosies Valmierā un Liepājā

EasyGet.lv, 25.10.2011. 08:52

Grupa "Instrumenti" priecīgi izziņot viesošanos Valmieras klubā Chill-Inn ceturtdien, 27. oktobrī, plkst. 18:00 un Latvijas 1. Rokkafejnīcā Liepājā, piektdien, 28. oktobrī, plkst. 19:00, kuru laikā notiks tikšanās ar mediju pārstāvjiem, grupas atbalstītājiem un visiem interesentiem; būs iespēja iegādāties augusta beigās izdoto "Instrumenti" debijas albumu "TRU", kā arī grupa klātesošajiem sola pārsteigumus, informē grupas menedžments.
"Instrumenti" šonedēļ viesosies Valmierā un Liepājā

Šie pasākumi būs kā priekšvēstneši "Instrumenti" gada nogalē gaidāmajiem koncertiem.Savu tūri "Instrumenti" atklās 26.novembrī Vidzemes Olimpiskajā Centrā, nedēļu pēc koncerta Valmierā "Instrumenti" uzstāsies Liepājas Olimpiskajā Centrā un 10.decembrī notiks grandiozs tūres noslēguma koncerts Arēnā Rīga.

"Instrumenti", kas nesen festivālā "Waves Vienna" Austrijā atzīti par vienu no spēcīgākajiem un kvalitatīvākajiem mūzikas projektiem Eiropā, gada nogalē gaidāmos koncertus sola pārsteigumiem bagātus. Šobrīd aktīvi tiek strādāts ne tikai piekoncerta muzikālā, bet arī vizuālā noformējuma, kas tiek veidots kopā ar māksliniekiem Katrīnu Neiburgu, Māri Lagzdiņu un Kseniju Zaķi.

Kā ziņots, "Instrumentu" debijas albuma "TRU" ieraksts sadarbībā ar SEB banku tapa Reikjavīkā, Īslandē. "TRU" pēcapstrāde notikusi leģendārajā "Abbey Road" studijā Londonā. Ievērības cienīgs ir arī albuma vizuālais noformējums, kurā skaņas radītās vibrācijas pārvērstas krāsainos attēlos (video: http://vimeo.com/28089545).

Gaidāmie grupas "Instrumenti" koncerti:
Vidzemes Olimpiskais Centrs, 26.novembris
Liepājas Olimpiskais Centrs, 3.decembris
Arēna Rīga, 10.decembris

Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/events/custompage/256

Paplidu informācija:
www.instrumenti.in
www.facebook.com/instrumenti
www.vimeo.com/instrumenti

Foto: Instrumenti. Foto (c) Iveta Vaivode

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV