Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Caur mūziku aicina iepazīt jogu un meditāciju

EasyGet.lv, 25.10.2011. 10:32

26. oktobrī plkst. 18:00 Liepājas Latviešu biedrības nama Kamerzālē Indijas klasiskās mūzikas un dejas ansamblis „Nirmal Naad" (Krievija) aicina caur mūziku iepazīties ar jogu un meditāciju koncertā, informē koncerta organizatore Aušrinė Urbonavičienė.
Caur mūziku aicina iepazīt jogu un meditāciju

Koncerta ietvaros tiks izpildīti dažādu stilu (badžana, rāgi, kavali) indiešu klasiskās mūzikas skaņdarbi nacionālo indiešu instrumentu atskaņojumā un klasiskās indiešu dejas (kučipuddi un kathak stili), kā arī apmeklētāji varēs iepazīties ar Indijas nacionālās kultūras elementiem: tautas tērpiem, hennas zīmējumi uz rokām „Mehendi" un Joga.

Unesco programmas „Veicinot starpreliģiju, starpkultūru dialogu, savstarpējo sapratni un sadarbību labākai pasaulei" ietvaros (ANO rezolūcija Nr.62/90) un ar „Indijas kultūras un mūzikas attīstības fonda" atbalstu ansamblis „Nirmal Naad" (tīra skaņa, tulk.) no Toljati pilsētas (Krievija) rīko klasiskās Indijas mūzikas un dejas koncertus dažādu valstu pilsētās. Koncerti jau ir sniegti Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā, Kirgīzijā, Mongolijā, Vācijā, Dānijā, Somijā, Baltijas valstīs un citur.

Ieeja koncertā ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV