Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Kamadena mākslas telpā muzicēs Frank/Pashkevich Metodic kvartets

EasyGet.lv, 25.10.2011. 10:40

26. oktobrī plkst.19.00 Kamadena mākslas telpā muzicēs Frank/Pashkevich Metodic kvartets, informē Anete Kalniņa.
Kamadena mākslas telpā muzicēs Frank/Pashkevich Metodic kvartets

Frank/Paskevich Metodic Quartet ir divu valstu - Latvijas un Dānijas - džeza mūziķu sadarbības projekts. Kristians Franks un Deniss Paškevičs nejauši satikās 2010. gadā un šīs tikšanās rezultātā radās šis kvartets, kurš gada laikā ir uzstājies ar vairākiem koncertiem un 2011. gada oktobrī sāks darbu pie sava debijas albūma.

Frank/Paskevich Metodic Quartet mūzikā savijas dāņu ģitārista Kristiāna liriskā puse un latviešu saksofonistam Denisam raksturīgā ekspresīvā skaņa. Koncertā viņiem pievienosies latviešu bunģieris Artis Orubs un jaunais, talantīgais dāņu basists Klauss Kaarsgaard.

Kvarteta klausītājiem tiek piedāvāta spēcīga performance, kurā modernais džezs savīsies ar impro-pasāžām, blūziskiem elementiem un skaistām balādēm, tādejādi savienojot džeza tradīcijas ar oriģinalitāti.

Mūziķi ir gatavi pārņemt izcilo amerikāņu džezmeņu Joe Lavano, Bill Frisell un Jim Black mantojumu.

27. oktobrī koncerts notiks klubā "Piens" (Rīga, Aristīda Briāna iela 9) - koncerts ir daļa no dāņu mūzikas festivāla "Spil Dansk Dagen", savukārt 28. oktobrī ar mūziķiem būs iespējams tikties kafejnīcā "Bonēra" (Rīga, Blaumaņa iela 12a).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV