Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Lielais "Nabaklab" karnevāls „Pa ķirbi!

EasyGet.lv, 25.10.2011. 10:46

Sestdien, 29. oktobrī, Visu svēto dienas priekšvakaru atzīmēs arī klubs "Nabaklab", piedāvājot vairāku mūziķu un dīdžeju priekšnesumus, kā arī kopā ar kinofestivālu 2ANNAS īpaši šim vakaram sagatavotu filmu programmu, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
Lielais "Nabaklab" karnevāls „Pa ķirbi!

Karnevālā jau no desmitiem vakarā uz skatuves kāps vairākas pašmāju un ārvalstu mūzikas grupas, piedāvājot plašu mūzikas stilu klāstu – klausītājus priecēs grupas „Inokentijs Mārpls", „Tumors", „Persiku raķetes", „Mazie smirdīgie kociņi" un vakara smagākais muzikālais priekšnesums – Ungāru punk/crust apvienība „Human error". Tikmēr kluba otrā zālē visu nakti dejas spēlēs DJ apvienība „Ej apskrieties", DJ SKD un citi radio NABA dīdžeji, taču arī kluba pagalmā notiks vairākas Helovīnam veltītas aktivitātes.

Kā īpašu notikumu jāmin starptautiskā kinofestivāla 2ANNAS sagatavoto īsfilmu programmu, kura visu nakti tiks demonstrēta kluba pagalmā. Vairāk informācijas par tur gaidāmajām filmām iespējams atrast festivāla mājas lapā www.2annas.lv

Klubs "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums plkst. 21:00. Apmeklējot karnevālu tematiskā maskā, ieeja maksās vienu latu, bet bez maskas – Ls 3.

Papildu informācija:
http://www.2annas.lv/lat/news/?n=114
www.nabaklab.lv
www.radionaba.lv

Foto: Inokentijs Mārpls. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV