Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Tallinā uzstāsies B-Real no Cypress Hill un Psycho Realm

EasyGet.lv, 25.10.2011. 11:26

Leģendārās amerikāņu hiphopa apvienības Cypress Hill dalībnieks B-Real un hiphopa apvienība Psycho Realm 13. novembrī klubā Rock Cafe, Tallinā sniegs koncertu, informē Kristofers Knesis. Biļetes iegādājamas visās Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – bilesuserviss.lv.
Tallinā uzstāsies B-Real no Cypress Hill un Psycho Realm

B-Real ir kubiešu un meksikāņu izcelsmes reperis un aktieris no ASV, kurš vislabāk pazīstams ar savu darbošanos astoņdesmito gadu beigās dibinātajā hiphopa apvienībā Cypress Hill, kas mūzikas vēsturē iegājusi kā viena no zināmākajām Rietumkrasta hiphopa apvienībām – deviņdesmito gadu vidū Cypress Hill tika nominēti trim Grammy balvām.

Par Cypress Hill debijas albuma iespaidīgajiem panākumiem un kritiķu uzslavām, lielā mērā jāpateicas tieši B-Real – dziesmu tekstos reperis bieži dalās savā nepatīkamajā pieredzē. Arī Cypress Hill muzikālo skanējumu B-Real ietekmējis tiešā veidā – repera augstais nazālais balss tonis kombinācijā ar DJ Muggs ģenerētajiem bītiem veidoja ekscentrisku kombināciju, kas padarīja Cypress Hill par pirmo latīņamerikāņu izcelsmes repa grupu, kuras albumi ieguvuši Platīna statusu. B-Real iesaistījies arī dažādos citos muzikālos projektos – tostarp arī Psycho Realm.

Psycho Realm ir amerikāņu hiphopa supergrupa, kuru 1989. gadā dibināja brāļi Sick Jacken un Big Duke. Apvienības pirmais singls 'Scandalous' tika iekļauts 1994. gada filmas Mi Vida Loca oficiālajā skaņu celiņā. Tajā pašā gadā B-Real redzēja Psycho Realm koncertu, kurš viņu ļoti iedvesmoja, un viņš nolēma mēģināt šai apvienībai pievienoties. Tā, kā Cypress Hill tajā laikā bija slavas pašos augstumos, B-Real nosprieda, ka jebkas ar Cypress Hill saistīts, noteikti iegūtu lielu publicitāti. Tā 1997. gadā mūzikas izdevniecības Sony paspārnē tika izdots pirmais Psycho Realm albums, grupai tiekot pieskaitītai pie Cypress Hill ģimenes, par ko liecināja uzlīme uz albuma vāciņa.

Psycho Realm par savu misiju uzskata ASV nabadzīgajos un bandu pārpilnajos rajonos veicināt pašapziņu un lepnumu, savukārt pārējai pasaulei, kura uz cilvēkiem šajās vietās skatās no augšas, atvērt acis.

Uz Tallinu iespējams nokļūt ar Ecolines, Lux Express, Hansabuss un citiem autobusiem, kā arī lidot ar Air Baltic. Koncertu organizē New Line Agency. Biļetes var iegādāties Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – to šobrīd ir 16 lati un 50 santīmi.

Foto: B-Real. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV