Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Riga Jazz 2011" koncertā piedalīsies vokālā grupa „Framest" un Olga Pīrāgs

EasyGet.lv, 25.10.2011. 17:40

Koncertā „Riga Jazz 2011" 30. oktobrī plkst. 19.00 Lielajā Ģildē Profesionālā pūtēju orķestra „Rīga" bigbendam pievienosies vokālā grupa „Framest" un džeza dziedātāja Olga Pīrāgs, informē PPO „Rīga" mārketinga speciāliste Ilze Pleša. Koncerta diriģents - Raitis Ašmanis.
„Riga Jazz 2011" koncertā piedalīsies vokālā grupa „Framest" un Olga Pīrāgs

Vokālā grupa „Framest" ir dibināta 2005. gadā. Tajā dzied pieci jaunieši – Beāte Zviedre (soprāns), Elīna Šmukste (alts), Mikus Abaroniņš (tenors), Jānis Ķirsis (baritons) un Edgars Janovs (bass). Kopā ar Profesionālā pūtēju orķestra „Rīga" bigbendu vokālā grupa uzstāsies pirmo reizi. Koncertā „Riga Jazz 2011" viņu izpildījumā varēs dzirdēt D. Elingtona (Duke Ellington) dziesmu „It Don't Mean a Thing", kā arī B. Trūpa (Bobby Troupe) „Route 66" un B. Leina (Burton Lane) „On A Clear Day".

Latvijas slavenā džeza dziedātāja Olga Pīrāgs ir daudzu vietējo un starptautisko konkursu („Liepājas Dzintars", „Vasaras Ritmi", „Красная Гвоздика") laureāte un godalgu ieguvēja, kā arī džeza festivālu Krievijā, Zviedrijā, Vācijā u.c. valstīs dalībniece. Savas karjeras laikā dziedātāja vislielāko uzmanību ir veltījusi džeza mūzikai un ar savu balsi un personību ir plaši pazīstama arī ārpus Latvijas robežām. Šogad O. Pīrāgs svin savas mākslinieciskās darbības 40 gadu jubileju, tādēļ mākslinieces piedalīšanās koncertā ir likumsakarīga. Koncertā „Riga Jazz 2011" O. Pīrāgs izpildīs D. Elingtona dziesmas „Don't Get Around Much Anymore" un „Do Nothing' Till You Hear From Me", kā arī A. Hamiltona (Arthur Hamilton) „Cry Me A River".

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv Biļetes cena no Ls 5 līdz Ls 12. „Biļešu paradīzes" kasēs, uzrādot apliecību, pieejamas atlaides pensionāriem un studentiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV