Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Krogs „Aptieka" svinēs trešo dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 26.10.2011. 09:27 | komentāri (1)

Ar balli līdz rītam krogs „Aptieka" svētdien, 30. oktobrī, svinēs trīs gadu dzimšanas dienu, informē kroga pārstāve Ildze Mizone.
Krogs „Aptieka" svinēs trešo dzimšanas dienu

Krogs "Aptieka" Rīgā darbojas no 2008. gada, bet tā vēsture ir ilgāka, jo kroga īpašnieks, Amerikas latvietis Kristaps Krēsliņš kopš 1990. gadu beigām saimnieko vietā ar identisku nosaukumu arī ASV galvaspilsētā Vašingtonā. Nosaukumam ir īpaša vēsture, tas radies, pateicoties Kristapa vectēvam, kuram piederēja divas aptiekas Latvijā pirms 2. Pasaules kara - viena Rūjienā un viena Rīgā. "Aptieka" ir, iespējams, vienīgā izklaides vieta galvaspilsētā, kuras apmeklētāji veido savu vakara "playlisti" mūzikas automātā jeb tā dēvētajā "jukebox".

Kroga "Aptieka" trīs gadu pastāvēšanas svinībās gaidāmi pārsteigumi no diskotēkas „Ej apskrieties" , bet vakara mākslinieku vārdi lai paliek saldajā ēdienā.

Krogs atvērts jau no plkst. 18.00, koncerta sākums - plkst. 21.00. Ieeja - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV