Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Nu Un" koncertēs ārpus šova

EasyGet.lv, 26.10.2011. 09:39

Ir pagājušas septiņas nedēļas, kopš muzikālā apvienība „Nu Un" piedalās jaunajā televīzijas šovā O'kartes skatuve. Kā jau šova vadība minēja pēdējā šovā sestdien, grupa ir sākusi ļoti aktīvi koncertēt ārpus tā, sniedzot koncertus dažādās latvijas pilsētās. Arī šī nedēļa neizpaliek bez mazās "koncertturnejas", informē grupas „Nu Un" menedžeris Rūdolfs Mellēns.
„Nu Un" koncertēs ārpus šova

„Nu Un" jeb Valters Osis, Elvis Elmans, Nauris Brikmanis un Didzis Bordo savu nu jau piekto koncertu sniegs šo trešdien, 26. oktobrī Jelgavā, klubā Tonuss, kur grupa uzstāsies kopā ar kolēģiem no O'kartes skatuves - K1.

Piektdien, 28. oktobrī, grupa sniegs savu personālskoncertu nepiespiestā gaisotnē bārā 101. stacija, Rīgā, kas atrodas vecpilsētā. Laipni gaidīts ikviens!

Grupa „Nu Un" 11. novembrī koncertēs Ventspilī.

Grupas „Nu Un" dalībnieki ir pateicīgi visiem atbalstītājiem par lielisko iespēju šovā startēt joprojām pilnā sastāvā, kā arī, par negaidīti lielo fanu atbalstu koncertos līdz šim.

Jau iepriekš izskanējusi informācija, ka puiši ir sākuši darbu pie sava pirmā studijas ieraksta, kurā plānots iekļaut līdz šim izpildītās orģināldziesmas. Kad tas plāno priecēt skatītāju ausis, pagaidām gan precīzāk ziņots netiek.

Foto: Grupa „Nu Un". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV