Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Laime Pilnīga" eksperimentēs zem izpletņa

EasyGet.lv, 26.10.2011. 11:15

Rokgrupa „Laime Pilnīga", kas pavasarī savas klausītājus iepriecināja ar albuma „Dual" izdošanu, 10.novembrī grasās pārsteigt ar neparastu koncertu „Laime Pilnīga unplagged under the parachute", informē rokgrupa.
„Laime Pilnīga" eksperimentēs zem izpletņa

Koncerta „Laime Pilnīga unplagged under the parachute" ideja ir parādīt klausītājiem pavisam citādu Laimi Pilnīgu, kā arī tās dalībniekiem iejaukt nedaudz krāsas grupas attīstībā. Līdz šim Laime Pilnīga sevi prezentējusi kā enerģisku koncertgrupu, arī šoreiz enerģijas būs tikpat daudz, taču tā tiks izpausta ar klasiskās mūzikas instrumentu palīdzību. Koncerts norisināsies Artelī – gandrīz teātrī, par kura telpu iekārtojumu īpaši šim pasākumam būs parūpējusies māksliniece Eva Olekša.

Ir teiciens „A human mind is like a parachute, it works better when it's open" (Cilvēka prāts ir kā izpletnis, tas darbojas labāk, kad ir atvērts). Tāpat arī Laime, muzicējot zem izpletņa, ļaus vaļu iztēlei un aicina katru piedalīties šajā piedzīvojumā – jo koncerts tiks filmēts un profesionāli ierakstīts, lai to pēc tam varētu izdot dvd formātā.

Laime Pilnīga dalībniekiem pēdējais gads ir pagājis zem izpletņa zīmes, ne tikai jaunu, radošu ceļu meklējumos, bet arī diezgan tiešā nozīmē – ģitārista Mārča Vasiļevska dzīves vieta pašlaik ir Londonā, kur viņš studē ģitārspēli, tādēļ grupas darbība cieši saistīta ar lidmašīnu grafiku un precīzu to nolaišanās laiku. Taču 10.novembrī prognozējams lidojumam labvēlīgs laiks, un plkst. 20:00 zem izpletņa gaidīti ne tikai Ervīns, Mārcis, Jānis un Elvijs, bet arī prātu darbināt gribošie Laimes atbalstītāji.

Ieeja Artelī no plkst. 20:00

Biļešu cena no LVL 3,00. Biļetes iegādājamas koncerta norises vietā pirms koncerta.

Papildu informācija: www.laimepilniga.lv

Foto: Laime Pilnīga. Foto (c) Nils Vilnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV