Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Atcelts Hooverphonic koncerts

EasyGet.lv, 26.10.2011. 17:17

Atcelts 1. novembrī koncertzālē Palladium paredzētais beļģu apvienības Hooverphonic koncerts. Grupas menedžments informējis koncerta organizatorus, ka atcelti arī vairāki citi tuvākie grupas koncerti, informē koncertaģentūras Positivus Music sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne.
Atcelts Hooverphonic koncerts

"Diemžēl esam saņēmuši nepatīkamu ziņu, ka tiek atcelts 1. novembrī Rīgā paredzētais Hooverphonic koncerts. Grupas menedžments sola pārskatīt savas iespējas un pārcelt koncertu uz citu datumu," informē koncertaģentūras Positivus Music vadītājs Ģirts Majors. Hooverphonic menedžmenta atsūtītajā paziņojumā teikts: "Sakarā ar to, ka atcelti nākamnedēļ plānotie koncerti Krievijā, mēs diemžēl esam spiesti atcelt arī 1. novembrī Rīgā plānoto koncertu. Grupas koncerttūre finansiāli bija balstīta uz koncertiem gan Krievijā, gan Rīgā, taču, tā kā Krievijas koncertu organizatori ir atcēluši nākamnedēļ plānotās uzstāšanās, Rīgas koncerts būtu vienīgais šajā reģionā, un grupa finansiāli ciestu zaudējumus, ja brauktu tikai uz Latviju."

Uz Hooverphonic koncertu iegādātās biļetes būs derīgas arī uz pārcelto datumu. Tiem, kuri vēlas saņemt atpakaļ naudu par iegādātajām biļetēm, jāvēršas "Biļešu serviss" Kongresu nama kasē. Koncerta organizatori piedāvā arī iespēju samainīt Hooverphonic koncerta biļeti uz divu citu tuvāko Positivus Music rīkoto ārvalstu mākslinieku koncertu biļetēm, proti, Austra uzstāšanos 31. decembrī un Lamb koncertu 11. februārī.

Resursi internetā:
www.positivus.com
www.palladium.lv
www.twitter.com/palladiumriga
www.facebook.com/palladiumriga

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV