Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

[Ex] da Bass radio šovs "Party Service" dosies Latvijas klubu tūrē

EasyGet.lv, 27.10.2011. 11:55

"European Hit Radio" informatīvi muzikālais radio šovs "Party Service" dosies Latvijas klubu tūrē, kas tiek veidota par godu raidījuma piecu gadu jubilejai un ilgs gandrīz četrus mēnēšus, solot 10 trakas ballītes 10 klubos 10 Latvijas pilsētās, informē [Ex] da Bass.
[Ex] da Bass radio šovs "Party Service" dosies Latvijas klubu tūrē

"Party Service Tour" viesosies Liepājā, Saldū, Jelgavā, Talsos, Limbažos, Ventspilī, Madonā, Tukumā, Ogrē un Daugavpilī. Visi tūres pasākumi būs ne tikai muzikāls, bet arī vizuāls šovs, kura centrālā persona būs tā vadītājs un veidotājs – viens no pēdējo gadu populārakajiem Latvijas dīdžejiem – [Ex] da Bass.

"Party Service" ir radio šovs par aktuāliem, nozīmīgiem un ievērības cienīgiem elektroniskās deju mūzikas pasākumiem Latvijas, Baltijas un Eiropas atzītākajos deju klubos un populārākajās izklaides vietās. Intervijas ar dīdžejiem, producentiem, organizatoriem un klubu menedžeriem! Raidījums "European Hit Radio" ēterā skan katru piektdienas un sestdienas vakaru plkst.21.00!

Katra "Party Service Tour" pasākuma neatņemama sastāvdaļa būs īpaši šim notikumam radītas dekorācijas un atribūtika, kā arī "European Hit Radio" komandas dīdžejs un ētera balss – DJ Ikazz, kurš pirms [Ex] da Bass uzstāšanās piedāvās iesildīties ar Eiropā populārāko deju klubu hītu remiksiem. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja tikt pie ekskluzīvām tūres atbalstītaju dāvanām un tas vēl nav viss...

Noderīgas saites:
http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour
http://www.draugiem.lv/partyservice
http://exdabass.draugiem.lv
http://www.djtop.lv/dj/ex-da-bass
http://www.myspace.com/officialexdabass
http://www.youtube.com/officialexdabass

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV