Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Koncerts patriotiskiem jauniešiem „Dzimis Latvijā"

EasyGet.lv, 27.10.2011. 13:26

Valsts svētku nedēļā klubā „Nabaklab" notiks koncerts mūsdienu patriotisma noskaņās ar iespēju piedalīties dažādās aktivitātēs, infornē projekta "Dzimis Latvijā" vadītāja Evija Zernevica. Nākam no dažādām pilsētām, bet mūs vieno tas, ka esam dzimuši Latvijā.
Koncerts patriotiskiem jauniešiem „Dzimis Latvijā"

Trešdien, 16. novembrī, plkst. 20.00 kluba „Nabaklab" lielajā zālē notiks tematisks koncerts „Dzimis Latvijā". Pasākumu atklās Tukuma improvizācijas teātris jeb TIT, kas nu jau ar lielu sparu aug arī galvaspilsētā, viņi meklēs atbildes uz jauniešiem aktuāliem jautājumiem, kā arī iesaistīs skatītājus darboties līdzi.

Īpašu noskaņu radīt palīdzēs grupa „A Day Without Break" no Vaiņodes, kuri kopā muzicē jau četrus gadus. Viņu lielākie panākumi līdz šim ir iekļūšana laureātu vidū gan „Red Sun Buffet" Open Stage jauno mākslinieku konkursā, gan LTV7 „Troksnī 2" un „Troksnī 3". Grupa pabijusi vairākos Latvijas klubos – Fontaine Palace, Multiklubā , Depo un citos. Jau pavisam drīz būs skatāms grupas pirmais videoklips jaunajam singlam „Uzzīmē".

Vakara turpinājumā zāli ieņems grupa „The Highway" no Jelgavas, arī viņi savu darbību aizsāka pirms četriem gadiem. 2010.gadā grupa uzvarēja jauno grupu rokfestivālā Ķekavā „Bliez no bedres". Grupa ir spēlējusi ļoti daudzos Latvijas un Rīgas klubos, piemēram, Jelgavas kreklos, Liepājas 1. Rokkafejnīcā un Nice Place. Šogad grupa uzstājās festivālā „Bildes" jauno grupu un „Bilžu" veterānu kopprojektu koncertā.

Mazajā zālē klausītājus priecēs Dj Gac un Dj SmoT, kuri iegriezuši plates Latvijas lielāko pilsētu klubos.

Sarīkojums tapis sadarbībā ar Latvijas Kultūras koledžu.

Klubs "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 12, Rīga, Latvija, LV-1010.

Foto: A Day Without Break. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV