Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Aktieru cīņas diskžokejā – jau rīt

EasyGet.lv, 28.10.2011. 14:30

Sestdien, 29. oktobrī, plkst. 20:00 Nomadi Art House notiks vērienīgas aktieru sacensības par labākā dīdžeja titulu, informē Zane Estere Gruntmane. Pasākuma viesi varēs just līdzi septiņu Latvijas teātru aktieriem,un būt tie, kuri noteiks aktieru DJ Battle uzvarētāju.
Aktieru cīņas diskžokejā – jau rīt

Pirms sacensībām lūdzām tās dalībniekus padalīties ar savu iepriekšējo pieredzi dīdžejošanā un gaidāmajiem sacensību "ieročiem":

Valdis Valdurs no Latvijas Leļļu teātra spēlēs mūziku no latviešu, angļu un krievu repertuāra: "Mūzika manā dzīvē ieņem ļoti augstu pozīciju. Bez mūzikas nevaru dzīvot ne dienu, ne nakti, jo tā palīdz dzīvi izdzīvot krāsaināk. Sacensību vakarā es ļoti labprāt padalīšos ar mazu, bet raibu daļu tās mūzikas,kas kādā no dzīves brīžiem mani uzrunāja un uzrunā vēl joprojām."

Dailes teātra aktieris Gints Andžāns gatavojas pārbaudījumam: "Ņemot vērā to, ka līdz šīm kā dīdžejs esmu bijis tikai pāris dienas skolas radio un gandrīz katru dienu mašīnā, tad šīs sacensības man ir patīkams pārbaudījums un izaicinājums - stāties pretī kolēģiem, kuri ārpus teātra ir arī dīdžeji. Ka es saku - pavisam nopietni."

Ģirts Šolis no UMKA.LV sola lustīgas dejas: "Man vienmēr ir ļoti patīkami piedalīties šāda veida sacensībās. Nedomāju ka man piemīt kāda rakstura īpašība, kas liktu justies pārākam par pārējiem dalībniekiem. Skatos, mani konkurenti - gados jaunāki un arī vietumis šķietami glītāki pēc vaiga. Tā kā pārējo dalībnieku teātri ir pulka lielāki izmēros un vairumā gadījumu, valsts naudas izlutināti, tad stipri ceru uz apmeklētāju objektivitāti, profesionālismu un atbalstu. Lai tur vai kā - uzvilkšu savu smalkāko kreklu un spiedīšu gan uz savām gadu gaitā iekrātajām, profesionālajām iemaņām, gan uz attiecīgajām pults pogām. Dievs dos, ļaušu vaļu slaidiem miksiem un melodiju serpantīnam ar neatņemamo humora iešprici. "

No vējainās Liepājas Gatis Maliks piedāvās elektrisku mūziku: "Manas attiecības ar dīdžejošanu ir tādas pašas kā Alvim Hermanim ar Reju Kūniju – dzirdējis esmu, pieredzes nekādas. Sacensībās piedalos, jo mūsu tālās piejūras teātrim laikam stāvu vistuvāk, bet joprojām vismaz šāviena attālumā."

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artis Krūzkops aicina skatītājus sagatavoties ritmiskām roku un kāju līdzdarbošanās aktivitātēm pieneņfolka ritmos.

Aktieru DJ Battle sacensības notiks trīs posmos – pirmajā posmā katrs Dj-s iepazīstinās skatītājus ar savu veidoto 15 minūšu setu. Tie četri, kuri saņems visskaļāko skatītāju atbalstu, iekļūs pusfinālā, savukārt finālā gaidāms duelis divu labāko DJ-u starpā.

Pasākumā - ieeja par ziedojumiem

Informācija: www.nomadi.lv
Seko mums arī sociālajos portālos:
Twitter: http://twitter.com/#!/nomadi_lv
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Radošā-apvienība-NOMADI/221572637893060
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/nomadi

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV