Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā "Fontaine Palace" hallovīnu svinēs visu nedēļas nogali

EasyGet.lv, 28.10.2011. 15:29

Šovakar Liepājas klubā ķirbju svētku koncertā uzstāsies jaunā un daudzsološā modernā metāla apvienība "Faithful In Misfortune" no Rīgas, bet rīt klubā koncertēs grupa "Mano Juodoji Sesuo", informē kluba pārstāvis Jānis Enkūzens.
Klubā "Fontaine Palace" hallovīnu svinēs visu nedēļas nogali

Šovakar pēc koncerta pie dīdžeja pults rosīsies Otto. Sākums – plkst. 22.00, ieeja - bez maksas.

Savukārt sesdien, visu svēto dienas priekšvakarā uz Palace skatuves kāps Mana Melnā Māsa jeb grupa "Mano Juodoji Sesuo" no Lietuvas.

"Mano Juodoji Sesuo" ir pirmā gotisko mūziku spēlējošā grupa Lietuvā un viena no pirmajām bijušās PSRS teritorijā. Savu darbību aizsākuši 1991. gadā, viņi nekavējoties izdod pirmo albumu "Byra byra karoliukai", kurš ir kļuvis par absolūtu žanra klasiku Lietuvā. Grupas šobrīd spēlētā mūzika ir sintpops – dejojami ritmi vienlaikus apvienoti ar skumji romantisku noskaņu tekstos un mūzikā, skanējumam izraisot asociācijas brīžiem ar Depeche Mode, brīžiem ar Kraftwerk. 80. gadu elektroniskā mūzika šobrīd piedzīvo plašu renesansi Eiropā, radot jaunu žanra apzīmējumu – 80's un šajā žanrā rodas aizvien jaunas grupas.

Par mūziku pirms un pēc koncerta rūpēsies Enkurs. Sākums – plkst.22:00, ieejas maksa - 1 lats, mošķu maskā - ieeja bez maksas.

www.myspace.com/sesuo
www.draugiem.lv/fim
www.fontainepalace.lv

Foto: Mano Juodoji Sesuo. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV