Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ādažu Kultūras centrā notiks populāro mūziķu un jauno izpildītāju sadziedāšanās

EasyGet.lv, 31.10.2011. 09:25

Latvijas populāro mūziķu un jauno izpildītāju sadziedāšanās lielkoncerts „Pērles un dimanti" Ādažu Kultūras centrā notiks 12. novembrī plkst. 18.00, informē koncerta organozatori.
Ādažu Kultūras centrā notiks populāro mūziķu un jauno izpildītāju sadziedāšanās

Koncertā ar visiem zināmām un arī pavisam jaunām dziesmām priecēs Dzintars Čīča, Kaspars Antess, Nikolajs Puzikovs, Rūta Dūduma, Agate Albekeite, Jelgavas tirkīzzilais koris un daudzi, daudzi citi mākslinieki, kas pārsteigs un iedvesmos ikvienu!

Koncerta vadītāja loma uzticēta dziedātājam Normundam Rutulim, kurš ne tikai pieteiks programmu, bet arī pats dziedās.

Populārie izpildītāji uz vienas skatuves kāps kopā ar jaunajiem izpildītājiem – bērniem un jauniešiem no Liepājas, Rīgas, Aizputes, Daugavpils, Ludzas un citām pilsētām, tā būs patiesi varena sadziedāšanās.

Dziesmas un dejas, dzīvesprieks, sirsnība, pozitīvas emocijas visa koncerta garumā, koncerts priecēs un liks smaidīt visu paaudžu klausītājiem.

Biļešu cenas no 3 Ls līdz 5 Ls, biļetes iegādājamas Ādažu Kultūras centra un Biļešu paradīzes kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv.

Foto: Normunds Rutulis. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV