Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Riekstu Armija" un Tumba TV piedāvā videoklipu dziesmai „Mobilizācija"

EasyGet.lv, 31.10.2011. 10:14

Latviešu repa grupa „Riekstu Armija" un Tumba TV piedāvā klipu dziesmai „Mobilizācija" no nesen izlaistā albuma ar tādu pašu nosaukumu.
„Riekstu Armija" un Tumba TV piedāvā videoklipu dziesmai „Mobilizācija"

Riekstu Armijas sastāvā ir trīs izpildītāji — ansis, Arčijs un Edavārdi — kuri jau paspējuši atzīmēties Latvijas hiphopa aprindās ar inovatīvu un oriģinālu pieeju mūzikas veidošanā.

Ideja par klipa izveidošanu dziesmai „Mobilizācija" pieder Tumba TV, kurš šogad ir filmējis video daudziem atpazīstamiem latviešu hiphopa scēnas pārstāvjiem. Par dziesmas muzikālo daļu ir parūpējies ansis, kurš pārstāv producentu apvienību „Netīrās cilpas".

„Klips tapa nepiespiestā gaisotnē, ar daudzām spontānām idejām, līdzīgi kā mūsu albums. Filmēšana ilgi atcēlās neparedzētu apstākļu dēļ, bet beigās viss izdevās daudz labāk nekā gaidījām – cūkas galvu dabūjām un cepuri veiksmīgi sadedzinājām," par video tapšanu izsakās grupa.

Riekstu Armijas albums „Mobilizācija" tika ierakstīts „Netīrās Cilpas" pseidostudijā un izdots 2011. gada vasaras sākumā. Tas ir pieejams bezmaksas lejupielādei grupas mājaslapā http://ej.uz/riekstuarmija . Albumā ietilpst 11 kompozīcijas, kā arī digitāls buklets, kurā var atrast visu dziesmu vārdus un arī autoru komentārus par relīzi. Katrai kompozīcijai no albuma ir izveidots neliels video, un tos iespējams noskatīties Riekstu Armijas oficiālajā youtube kanālā http://www.youtube.com/user/RiekstuArmija.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV