Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ieskats "Apziņas plūsmas" prezentācijā

EasyGet.lv, 31.10.2011. 10:39

22. oktobrī Rīgā pārpildītās kluba "Nabaklab" telpās hip-hop kultūras pārstāvis Skutelis prezentēja savu solo albumu „Apziņas plūsma", informē Juris Civilis un Arturs Skutelis. Prezentācijā piedalījās arī Skuteļa draugi un biedri - bītmeikeru duets Netīrās cilpas, grupa Riekstu Armija, Mixmaster AG un Austrums.
Ieskats "Apziņas plūsmas" prezentācijā

„Apziņas plūsmas" prezentācijas video ieskatu veidoja Tumba TV, kas pēdējā gada laikā arvien biežāk un kvalitatīvāk strādā pie dažādu pašmāju hip-hop izpildītāju video darbiem.

Atgādinām, ka Skuteļa albums „Apziņas plūsma" mp3 versijā ir pieejams bez maksas lejupielādei mūziķa mājaslapā (www.skutelis.lv), bet diska formātā to var iegādāties veikalos Street Shop.

Drīzumā sagaidāmie "Apziņas plūsmas" prezentācijas koncerti citās Latvijas pilsētās: 5.novembris – Liepāja, 11.novembris – Tukums, 12.novembris – Jelgava, 19.novembris – Cēsis, 26.novembris – Saldus, 3.decembris – Madona.

Foto: Skutelis albuma "Apziņas plūsma" prezentācijā klubā "Nabaklab". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV