Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bufetes dzimšanas dienas svinības notiks divos stāvos

EasyGet.lv, 31.10.2011. 10:53

Jau šajā nedēļas nogalē, 4. un 5.novembrī, kokteiļbārs Red Sun Buffet svinēt gada dzimšanas dienu, kopš tas vēris durvis Pasta ielā 2, Liepājā, informē bāra mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.
Bufetes dzimšanas dienas svinības notiks divos stāvos

Galerijas:

Vislabāk parasti atceras pirmos un pēdējos, tāpēc pirmo kokteiļbāra dzimšanas dienu bufete svinēs vērienīgi. Dzimšanas dienas nedēļā būs iespēja pieredzēt vairākas pirmās reizes. Jau 2.novembrī, trešdien, bufete pirmo reizi pārtaps par dzīvokli – tajā līdz pat svētdienai mitināsies Liepājas nakts dzīves cienītājiem labi zināmais DJ/MC Kress. Viņš nakšņos, vannosies, sportos, gatavos vakariņas visiem un, protams, spēlēs arī ballītes bufetē nedēļas garumā. Viņa ikdienas gaitām online varēs sekot jebkurš interesents portālā irliepaja.lv.

Dzimšanas dienai par godu, pirmo reizi ārpus Rietumu Radio studijas telpām izies piektdienas raidījums „Beat Bar" un translēs tiešraidē no kokteiļbāra Red Sun Buffet - tieši no bāra letes.

Bet jau piektdien dzimšanas dienas vērienīgākais notikums – pirmo reizi, tikai uz divām naktīm, bufetē tiks atvērts vēl viens stāvs. „Gribam, lai dzimšanas dienu kopā ar mums var nosvinēt visi mūsu draugi, pastāvīgie apmeklētāji un ballēties gribētāji, tāpēc tikai uz divām naktīm atvērsim vēl vienu stāvu. Uz augšu vai uz leju? To uzzināsiet, kad atnāksiet ciemos piektdien vai sestdien. Vai vēl labāk – abas dienas. Vietu pietiks visiem!" stāsta kokteiļbāra līdzīpašnieks Mareks Alberts.

„Viens gads ir pietiekami maz, lai varētu atļauties jebko, tāpēc esiet gatavi pārsteigumiem gan Liepājas ielās, gan kokteiļbārā Red Sun Buffet, un noteikti sekojiet līdzi aktualitātēm mūsu mājas lapā www.redsunbuffet.lv," brīdina Laura Stūrīte.

Dzimšanas dienu atbalsta: irliepaja.lv, Rietumu Radio, Kurzemes Radio, 1188.lv, žurnāls FHM, Jameson, Tuborg, Čili Pica, Lombards24.lv, Kino Balle, t/n Kurzeme.

Vairāk informācijas: www.redsunbuffet.lv

Foto (c) Edgars Pohevičs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV