Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Colt" izdod albumu „Sapņi lido debesīs"

EasyGet.lv, 31.10.2011. 13:34

Leģendārās grupas „Opus Pro" ģitārista Harija Zariņa un jaunās „dzelzs rīkles" īpašnieka Ata Ieviņa grupa „Colt" ar vērienīgu koncertu Ogres kultūras centrā pagājušajā piektdienā, 28.oktobrī, atzīmēja sava debijas albuma „Sapņi lido debesīs" izdošanu, informē kompānijas "Mikrofona ieraksti" pārstāvis Guntars Račs.
„Colt" izdod albumu „Sapņi lido debesīs"

Colt sastāvā bez abiem iepriekš pieminētajiem muzicē arī bundzinieks Kaspars Pļavnieks, ģitārists Rolands Majors un basģitārists Toms Veismanis.

Grupas debijas albumā iekļautas pavisam 17 dziesmas, no kurām tikai dažas ir līdz šim publicētas. Starp tām ir tādi singli kā „Lietus serenāde", „Par Latviju" un šī brīža aktuālā grupas dziesma „Neļauj aiziet man". Albumā iekļauta arī viena Zigmara Liepiņa dziesma „Sikspārņa blūzs" kaverversija, kuras ierakstā piedalās dziedātāja Dināra Rubīna. Šī dziesma agrāk bija Zigmara Liepiņa grupas „Opus" repertuārā, bet Harijs Zariņš bija šīs grupas ģitārists. Kopējais albuma skanējums ir rokenrola un enerģijas pilns un šķiet, ka tik spēcīgs latviešu hārdroka albums Latvijā nav ticis izdots jau ilgu laiku.

Albums „Sapņi lido debesīs" ir ierakstīts kopā ar studijas producentu Egonu Kronbergu (The Hobos, Skyforger). Pārsvarā tās ir Harija Zariņa komponētās dziesmas un viņa kontā ir vairākas super populāras rok balādes, no kurām pazīstamākās ir kopā ar bijušo kolēģi Alex rakstītā „ Rozā lietus" un , protams, himniskā „Tu un es".

Grupa sava debijas albuma izdošanu atzīmēs arī ar koncertiem Rīgā, 4. un 5. novembrī „Labvēlīgā Tipa kultūras namā" un 5.novembrī Arēnā Rīga iesildot britu rokmūzikas izpildītāju Sūziju Kvatro (Suzi Quatro) un viņas grupu. Colt savu priekšnesumu sniegs plkst. 19:30.

Albuma „Sapņi lido debesīs" CD versija pasūtāma Mikrofona Ieraksti mājas lapā www.micrec.lv, bet Mp3 versijā albums lejupielādējams portālā Doremi.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV