Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Šodien Rīgā koncertēs gospeļmūzikas kvartets Ernie Haase & Signature Sound

EasyGet.lv, 01.11.2011. 09:25

Šodien plkst. 19:00 Rīgas Kongresu namā ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs viesosies gospeļmūzikas kvartets Ernie Haase & Signature Sound, informē Inese Mihasjonoka.
Šodien Rīgā koncertēs gospeļmūzikas kvartets Ernie Haase & Signature Sound

Ernie Haase & Signature Sound ir pasaules vadošais gospeļmūzikas kvartets, kas saņēmis daudzas gospeļu mūzikas Grammy balvas nominācijas un Dove AWARD galvenās balvas ar zelta un platīna DVD diskiem. Mūziķi ir apvienojoši 21. gadsimta idejas ar lielisko 50-to gadu kvartetu mūžīgajām tradīcijām, lai radītu netradicionālu pieeju prieku dodošajam Dieva vārdam.

Pagājušajā gadā kvarteta izdotais DVD "Tribute to the Cathedral Quartet" ieņēma Billboard žurnāla mūzikas video topa virsotni, apsteidzot otrajā un trešajā vietās esošos "The Beatles" un "Rolling Stones". Viņi vienlaicīgi saņēma mūsdienu kristīgās mūzikas video augstāko novērtējumu. Augsti novērtētais DVD sasniedza pārdošanas Zelta statusu, un projekta audio izdevums ieņēma vienlaicīgi 1. vietu gan CCM (Contemporary Christian Music), gan Dienvidu gospeļmūzikas audio topos.

Mūziķu grupa nesen atgriezusies no ļoti veiksmīgas turnejas Dienvidāfrikā un Austrālijā, un pēdējo triju gadu laikā tai bijušas trīs turnejas Eiropā, koncertējot Vācijā, Nīderlandē, Anglijā, Īrijā, Velsā, Skotijā, Zviedrijā, Dānijā un Fēru salās. Runājot par turneju Latvijā, Ernijs Haase saka: "Iespēja apciemot pilnīgi jaunu, nezināmu valsti un satikt grupas fanus tajā, ir satraucoši. Mums patīk uzstāties jaunai klausītāju auditorijai un satikt jaunus cilvēkus, un, dzirdot tik daudz par jūsu skaisto Rīgu, nevaram vien sagaidīt brīdi, kad to redzēsim."

EHSS's veiksmes stāsts turpinās ar katru jauno albumu, bet, iespējams, vislielākais viņu sasniegums ir gospeļmūzikas cienītāju jaunā paaudze visā pasaulē. Kvarteta aizraujošā enerģija ar patiesību un pateicīga gara pāri plūstoša prieka pildītajiem priekšnesumiem pārņem klausītājus, sniedzot tiem savu atsvaidzinošo pieeju gospeļmūzikas klasikai un jauniem skaņdarbiem, kas raksturīgi tikai Signature Sound grupai.

Biļetes uz koncertu iegādājamas "Biļešu Servisa" kasēs.

http://erniesigsound.com/

Foto: Ernie Haase & Signature Sound. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV