Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bogdan Taran aicina uz dzimšanas dienas ballīti

EasyGet.lv, 01.11.2011. 12:57

Piektdien, 4.novembrī, bārā „BarDuck" (Grēcinieku ielā 11a) notiks ballīte, kas veltīta dīdžeja un producenta Bogdana Tarana dzimšanas dienai, kur kopā ar jubilāru spēlēs viņa draugi un kolēģi Max Lomov, DJ Dmi3 un ZaZzy.
Bogdan Taran aicina uz dzimšanas dienas ballīti

Bogdans Tarans šobrīd vienlaicīgi darbojas vairākos projektos: producē vecāko un joprojām pastāvošo deju mūzikas radio šovu „Dance Box", kas FM viļņos dzirdams piecās valstīs, vada skaņu ierakstu kompāniju Amber Muse Records un kopā ar partneri Maxu Lomovu organizē ballītes, producē mūziku un veido informatīvo portālu un web-radio www.DanceRadio.lv.

Bogdan Taran radio sfērā darbojas kopš 1992.gada un karjeras sākumā ir strādājis Jāņa Kraukļa un Uģa Poļa pirmajā Latvijas privātajā radio stacijā „Radio Dejas", kā arī darbojies preses izdevumos un TV. 2004., 2005., 2007. un 2008.gadā ticis atzīts par dīdžeju Nr. 1 Latvijā pēc rezultātiem, kurus veidoja dīdžeju profesionālais balsojums un sabiedriskā aptauja (portāla djtop.lv versija). 2008.gadā saņēmis Latvijas Nacionālās Radio un TV padomes balvu „Par deju mūzikas veicināšanu".

Piektdienas ballīte sāksies plkst. 22:00. Iekļūt pasākuma varēs bezmaksas no viesu saraksta, kurā var ierakstīties sūtot informāciju uz e-pastu info@ambermuse.com (vārdus un uzvārdus var sūtīt līdz 4.novembra plkst. 20:00), ieejas maksa bez ieraksta viesu sarakstā – 3 Ls. Darbosies facecontrol.

www.dancebox.net
www.facebook.com/bogdantaran
www.danceradio.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV