Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Grupa Marta" svinēs piecu gadu jubileju

EasyGet.lv, 01.11.2011. 18:06

Piektdien, 4. novembrī, plkst. 22:00 LMA Studentu klubā 5 gadu jubileju svinēs „Grupa Marta", īpašie koncerta viesi – „Sus Dungo", VJ Tanuki Mink, DJ Uldis Rudaks, informē kluba pārstāve Baiba Norlinde. Pasākumā „Grupa Marta" sola vairākus pārsteigumus.
„Grupa Marta" svinēs piecu gadu jubileju

„Grupa Marta" oktobrī izdevusi savu debijas albumu „Pasaki Martai, lai ir uz vadiem". Tajā iekļautas 10 kompozīcijas. Katrs skaņdarbs ir atšķirīgs savās sajūtās un vēstījumā. Grupas skanējums veidots kā vijums no akustiskās un rock skaņas, izmantojot skaņdarbos tautas mūzikas, indie roka un popmūzikas elementus. Jubilejas pasākuma ievadā „Grupa Marta" prezentēs jaunajā albumā iekļautās dziesmas „Māsiņa" videoklipu, kas tapis sadarbībā ar jauno un daudzsološo multimediju mākslinieku Mārtiņu Rudzīti (Tanuki Mink).

Jubilejas koncerta īpašie viesi būs meiteņu grupa „Sus Dungo", VJ Tanuki Mink. „Grupa Marta" atklāj, ka jubilejas koncertā būs arī vairāki pārsteiguma viesi, kuri līdz pasākumam netiks atklāti. Par dejām rūpēsies DJ Uldis Rudaks.

Ieeja klubā no plkst. 21:00.

Ieejas maksa: ieejas biļete – 2,00 Ls, ieejas biļete + CD 3,50 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv.

Foto: Grupa Marta. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV