Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgas ballīšu guru DJ/MC Kress dzīvo bārā

EasyGet.lv, 02.11.2011. 08:00

Šodien Rīgas nakts dzīves cienītājiem labi zināmais DJ/MC Kress jeb ballīšu guru aizbrauc no Rīgas, lai dzīvotu Liepājā bārā.
Rīgas ballīšu guru DJ/MC Kress dzīvo bārā

Aizvadītajā svētdienā noslēdzās DJTOP2011 otrā kārta un, par pārsteigumu daudziem, DJ/MC Kress topa divdesmitniekā nav atrodams un neturpina cīņu par Latvijas labākā DJ titulu. „Patiesībā esmu reāli sašutis un tāpēc vācos prom no Rīgas. Braucu uz Liepāju. Zinu, ka tur mani novērtē," pirms aizbraukšanas stāsta DJ/MC Kress, kuru daudzi liepājnieki atceras no trakām ballītēm Baltic Beach Party un Summer Sound festivālos.

No 2. līdz 6.novembrim DJ/MC Kress piedalīsies savdabīgā realitātes šovā – dzīvos bārā un publiskos savu ikdienu jebkuram interesentam. „Man nav ko slēpt. Pačilošu vannā bufetes skatlogā, ietusēšu basītī kopā ar Liepājas Lauvas karsējmeitenēm, būs man jogas treniņi no rītiem, mēģināšu atrast kādu parkūristu, kurš izrāda man Liepāju no cita redzes punkta, uztaisīšu kādu jaunu tetovējumu, varbūt noskūšu matus. Lombards24.lv apsolīja man sagādāt arī solāriju bufetē. Būs gandrīz kā vasarā Liepājas pludmalē!" par saviem plāniem stāsta Kress. „Čemodānā esmu sakrāmējis gandrīz lielāko daļu savu mantu. 5. novembrī uz Liepāju brauc tirdziņš Andele Mandele. Ceru tur visu arī notirgot," turpina Kress.

Tam, kā DJ/MC Kresam iet Liepājā, var sekot ikviens portālā www.irliepaja.lv, jo katru dienu tiks nodrošinātas tiešraides plkst. 11:00, 16:00 un 22:00 no kokteiļbāra Red Sun Buffet, Liepājā, Pasta ielā 2.

Katru vakaru Red Sun Buffet apmeklētājiem būs arī iespēja kopā ar Kresu paballēties, jo pie DJ pults viņš darbosies līdz pat 5.novembra naktij, kad bufete svinēs savu pirmo dzimšanas dienu.

Foto: DJ/MC Kress. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV