Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā "Kino" atgriezīsies REA

EasyGet.lv, 02.11.2011. 14:01

Klubs "Kino" aicina uz atkalredzēšanos ar dīdžeju un solisti RAE, kas 4. novembrī jau ceturto reizi kāps uz kluba galvenās skatuves, informē kluba pārstāvis Jānis Muktupāvels.
Klubā "Kino" atgriezīsies REA

RAE sniegums un vokālais izpildījums ir bijis izcils visas iepriekšējās reizes, un ballītes ar viņas piedalīšanos ir neaizmirstamas, tieši tādēļ DJ RAE ir kļuvusi par kluba "Kino" ikmēneša rezidenti.

RAE (Rej) vārds pirmo reizi izskanēja 2008. gadā, kad leģendārais Sandy Rivera (pazīstams arī ar vārdu Kings Of Tomo...rrow) kopā ar mazpazīstamo solisti no Londonas izlaida singlu „Can'tStop". Īsā laika posmā dziesma iekaroja pasaules deju mūzikas topu... virsotnes un atnesa vispasaules slavu ne tikai cienījamajam house mūzikas lauciņa darbonim, bet arī šīs veiksmīgās kompozīcijas balss īpašniecei – Rej. Trīs gadu laikā šī neparastā meitene ir paspējusi ierakstīt veselu virkni treku kopā ar tādiem globāla mēroga spīdekļiem kā ATFC, MichaelGray, Danism, StudioApartment, JuanKiddun, protams, SandyRivera.

Šogad RAE kopā ar SandyRivera atkal ir izdevusi dažas kompozīcijas, no kurām nenoliedzmi visslavenākā ir kaverversija Kosheen klasikai „HideU".

RAE apvieno sevī retu līdzsvaru starp enerģiski tehnisko dīdžeju un vokālisti, turklāt, atšķirībā no klasiskā dīdžeja seta, paralēli miksējot dziesmas, viņa uzstājas dziedātājas lomā, tādā veidā padarot savas performances vēl krāšņākas.

Iesildošo un noslēdzošo vakara daļu aizpildīs kluba rezidents DJ RISE.

Tajā pašā laikā otrā kluba zālē „Showroom" gaidāms R'n'B un Hip-Hop Video mix'ing no DJ Gustavito.

Pēc pieraksta viesu sarakstā mājaslapā Facebook ieeja bez maksas. Bez pieraksta ieeja: Ls 5,-. Pēc plkst. 03.00 ieeja bez maksas. Viesu sarakstā iespējams pierakstīties arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, virsrakstā jānorāda pasākuma nosaukums, viens e-pasts derīgs vienam vārdam viesu sarakstā.

Dienu vēlāk, 5. novembrī, klubs "Kino" sadarbībā ar Stefanija Moroz piedāvā SEXY BEATS Night.

Sarīkojumā uzstāsies Main Room: DJ M A L O R K (Essential, First Dacha), DJ Laurent Dathie and one & only E L I Z A V I N O K U R O V A (Vanilla Ninja, Moscow, Simachev Bar, Moscow); Show Room: DJ Mister I (Ibiza)

Ar pierakstu Facebook viesu sarakstā - ieeja bez maksas. Bez viesu saraksta 5 LVL. Pēc plkst. 3:00 ieeja ir bez maksas. Viesu sarakstā iespējams pierakstīties arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, virsrakstā jānorāda pasākuma nosaukums, viens e-pasts derīgs vienam vārdam viesu sarakstā.

Klubā "Kino" iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un pavisam ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 27794456.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV