Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamaras" dzimšanas dienas noslēgumā – Folkvakars

EasyGet.lv, 04.11.2011. 08:58

No 3. līdz 5. novembrim pasaules mūzikas krogs Audēju ielā 8 svin pirmo pastāvēšanas gadu. Svētku koncertprogrammas noslēgumā sestdien uz skatuves kāps mūziķi no vairākām pazīstamām latviešu mūsdienu tautiskās mūzikas apvienībām.
"Bubamaras" dzimšanas dienas noslēgumā – Folkvakars

Sestdien, 5. novembrī, pulksten 22.30 "Bubamaras" dzimšanas dienas vakaru ar nelielu enerģisku, jautru svētku gaisotnei piemērotu programmu ievadīs latviešu postfolkloras celmlauži Iļģi (http://ilgi.lv/), bet ap pusnakti līdzīgās noskaņās svinības turpinās Folkvakars – apvienība, ko veido pieredzējuši vairāku pazīstamu latviešu tautiskās mūzikas grupu un projektu dalībnieki. Par skaņu noformējumu pārējā laikā rūpēsies DJ Ma.Be.

Šodien pulksten 22 vakaru ievadīs pazīstamu mūziķu jauns projekts – Rolanda Ūdra un Jāņa Abena folkduets, turpinās Nacionālā teātra aktieru rokgrupa Gapoljeri (http://muzika.draugiem.lv/gapoljeri) un DJ Māris Balodis.

Ieeja - bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV