Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Imants Daksis pēc koncerta zaudē samaņu

EasyGet.lv, 07.11.2011. 15:39

Sestdien pēc uzstāšanās "Teātra bārā" mūziķis Imants Daksis zaudējis samaņu un nokritis, informē mūziķa pārstāve Lena Sme. Bāra darbinieki izsaukuši ātro palīdzību.
Imants Daksis pēc koncerta zaudē samaņu

Ārsti sniedza mūziķim pirmo palīdzību un uzstājīgi ierosināja Imantam doties uz slimnīcu, no kā mūziķis ir kategoriski atteicies. Ātrās palīdzības darbinieki izteica minējumu, ka, visticamāk, notikušais esot saistīts ar pārslodzi, jo alkoholu mūziķis praktiski nav lietojis.

Tik tiešām, Imants Daksis pēdējā laikā neskopojas ar koncertu sniegšanu - pagājušonedēļ ir bijuši trīs, šonedēļ gaidāmi vēl divi koncerti. Tāpat Imants piedalās dokumentālās īsfilmas tapšanā.(http://vimeo.com/31602335; http://vimeo.com/31606792)

Mūziķim daudzreiz ir pārmesta tāda "izšķērdība", tomēr pats viņš situāciju komentē šādi: "Esmu sacerējis ļoti daudz dziesmu, vēl joprojām rodas daudz jaunas, un es vienkārši nespēju to turēt sevī - man vajag dalīties ar to, regulāri izteikties. Tas, ka koncertus veidoju bieži, nemazina katras uzstāšanās kvalitāti - vienmēr esmu centies sagatavot katram kaut ko īpašu, vienmēr spēlēju ar pilnu atdevi, jo neprotu izlikties."

Šobrīd Imanta veselības stāvoklis ir stabils, un jau ceturtdien, 10. novembrī viņš uzstāsies "Nabaklab", bet sestdien, 12. novembī sniegs koncertu bāra "I Love You" sesiju ietvaros.

Foto: Imants Daksis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV