Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamarā" – Helēna un grupa Čehols

EasyGet.lv, 07.11.2011. 17:51

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 Lāčplēša dienā skanēs sapņainas folkdziesmas plaša diapazona balsij, ģitārai un flautai, bet dienu vēlāk apmeklētājus gaida aizrautīgi vadīta ekskursija rokenrola un blūza vēsturē, informē kroga programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" – Helēna un grupa Čehols

Ceturtdien, 10. novembrī, no pulksten 21 mārtiņbērnus un pārējos apmeklētājus ar karstām dejām nedēļas nogalei iekustinās DJ Tribe.

Piektdien, 11. novembrī, Lāčplēša dienā, Latvijas brīvības cīnītājus Bubamara pieminēs ar sapņainu folku. Savas kompozīcijas kopā ar flautisti Sniedzi Prauliņu no grupas Levīti atskaņos dziesminiece Helēna Kozlova – spēcīgas, izteiksmīgas, plaša diapazona balss īpašniece, agrākā grupas Skumju akmeņi soliste. Viņu koncerts sāksies pulksten 22.30. Pārējo vakaru par tautisku, patriotisku un enerģisku folku un roku gādās DJ Sinisters.

Sestdien, 12. novembrī, no pulksten 22 Elvisa, bītlu, B.B.Kinga un viņu laikabiedru senatnīgajā rokenrola un blūza pasaulē ievedīs grupa Čehols, kas, pašu vārdiem, šo mūziku mīl tik ļoti, ka vārds haltūra – kā kvartets to pierādījis neskaitāmās aizrautīgās uzstāšanās reizēs – viņiem neeksistē. Vakaru piemērotās noskaņās turpinās radio NABA dīdžejs Tanheizers.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
Piektdien, 25. novembrī, plkst.22 – Dandelion Wine/ Pieneņu vīns un DJ Tanheizers;
Pirmdien, 28. maijā, plkst.20:30 – Ni (Austrija).

Ieeja – bez maksas.

Foto: Helēna Kozlova. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV