Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Melo - M" būs Krievijas kvarteta "Terem" jubilejas īpašie viesi Sanktpēterburgā

EasyGet.lv, 08.11.2011. 08:21

Čellu trio "Melo - M" oktobra nogalē būs vienīgie Latvijas pārstāvji, kas sveiks starptautiski pazīstamo Krievijas instrumentālo kvartetu "Terem" 25 gadu jubilejā, uzstājoties Sakntpēterburgas Oktobra koncertzālē, informē Madara Gruntmane.
"Melo - M" būs Krievijas kvarteta "Terem" jubilejas īpašie viesi Sanktpēterburgā

"Terem" kvarteta jubilejas koncerts ansambļa dzimtajā pilsētā Sanktpēterburgā norisināsies 27. novembrī. Paredzēts, ka tas būs liels notikums Krievijas mūzikas dzīvē.

"Tieši tāpēc mums ir īpašs prieks atkal doties uz Krieviju. "Terem" vairākas reizes ir koncertējuši Latvijā, mums bijuši arī kopīgi koncerti Latvijas Nacionālajā operā. Šoruden viņiem ir diezgan apaļa jubileja uz kuru ieradīsies sveicēji no vairākām valstīm, bet mēs pārstāvēsim Latviju," saka "Melo - M" vadītājs Kārlis Auzāns.

"Melo - M" sadarbība ar Krievijā populāro "Terem" kvartetu aizsākās pērn pavasarī, kas Latvijas čellistu trio kļuva par pirmā starptautiskā izpildītāju konkursa "Terem Classic Crossover" laureātiem.

"Terem" kvartetu un "Melo - M" vieno vēl kāda sakrība - gada nogalē "Melo - M" svinēs piecu gadu jubileju.

Tam par godu Rīgas Kongresu namā 28. decembrī gaidāms lielkoncerts "Piecgades Vecgada balle". Koncertā skanēs ne vien visu laiku publiskas iecienītākās "Melo - M" kompozīcijas, bet arī jauni skaņdarbi - svaigas versijas par pasaulē populārām deju mūzikas tēmām.

Biļetes uz "Melo - M" lielkoncertu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, kā arī internetā: www.bilesuserviss.lv.

Foto: Melo - M. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV