Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Sēju vēju" ar tēvzemes mīlestību sirdī

EasyGet.lv, 08.11.2011. 11:29

10. novembrī plkst. 19:00 Ventspils teātra namā "Jūras vārti" izskanēs oriģināla Collegium Vocale Ventspils, grupas Iļģi, Trio Šmite Kārkle Cinkuss postfolkloras programma "Sēju vēju", informē t/n "Jūras vārti" mākslas un mūzikas projektu vadītāja Iveta Ērkšķe.
„Sēju vēju" ar tēvzemes mīlestību sirdī

Novembra emocionālais konteksts bieži paģērē šķietami stīvu, oficiāli patētisku noskaņu... Taču viss ir pilnīgi citādi! Tas ir dzīvs un priecīgs apliecinājums tēvzemes mīlestībai, kas jāizdzīvo katram pašam katru dienu.

Divdaļīgajā programmā skanēs tēvzemes skaistumu apdziedošu un patriotisko celsmi atjaunojošu latviešu tautas dziesmu jaunas apdares vitālos Iļģu, Ivara Cinkusa, Zanes Šmites un Kristīnes Kārkles muzikālos sakārtojumos. Tāpat arī programmā skaņdarbi no grupas Iļģi topošās 30 gadu jubilejas programmas, fragmenti no Uģa Prauliņa patriotiskās etno kantātes „Piesaukšana", kā arī dziesmas no Trio Šmite Kārkle Cinkuss pēdējās programmas „Kas ar manu Tēvu zem'„

Postfolkloras programma Sēju vēju... ir veidota kā trīs patstāvīgu muzikālu vienību žanriska simbioze – tradicionālās, etnoroka un kora tradīciju mijiedarbībā.

Biļetes uz koncertu nopērkamas t/n "Jūras vārti" un "Biļešu serviss" kasēs, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena - Ls 3.00.

Foto: Iļģi. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV