Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Liepājā viesosies „Ziemassvētku Brīnumskapis"

EasyGet.lv, 08.11.2011. 11:58

1. decembrī pulksten 19:00 - tūlīt pēc tam, kad Rožu laukumā būs iemirdzējusies Ziemassvētku egle - visi liepājnieki tiek aicināti uz Liepājas Latviešu biedrības namu, kur viesosies „Ziemassvētku Brīnumskapis". Tā būs kā Ziemassvētku svinēšana „Brīnumskapī", vienā koncertā apvienojot rotaļas, dziedāšanu un dejošanu, informē LPPI „Kultūras pārvalde" attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja.
Liepājā viesosies „Ziemassvētku Brīnumskapis"

Lai gan koncerta pamatā ir muzikālais materiāls, tas tiek veidots kā izrāde, kurā iesaistās paši bērni un viņu vecāki. Notiks peļu un kaķu skola, varēs spēlēt hokeju, sapņot kopā ar meiteni Malvīni, braukt uz Zanzibāru un pārģērbties līdz nepazīšanai. Tad atlidos pirmās sniegpārsliņas un Ziemassvētki pilnībā ienāks arī „Brīnumskapī". Bērni saņems dāvaniņas - vismīļākās Ziemassvētku karameļu dziesmas. Tā būs koncerta kulminācija, jo Ziemassvētki ir arī „Brīnumskapja" lielākais gada notikums.

„Brīnumskapja" radošajā komandā darbojas mūziķis Ingus Ulmanis, Andris Sējāns (Cosmoss grupas mūziķis, komponists un mūzikas aranžētājs), vokālā pedagoģe un meistarklašu vadītāja Baiba Vanaga, komponists un mūziķis Aigars Voitišķis, māksliniece Kristīne Jurjāne mūziķis Anrijs Grinbergs un Roberts Rasa.

Biļetes uz koncertu jau šobrīd var iegādāties „Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās, kā arī Liepājas Latviešu biedrības nama kasē Rožu laukumā 5/6.

Vairāk informācijas par koncertu un citiem 1. decembra pasākumiem meklējiet mājas lapā www.liepajaskultura.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV