Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Jauni vārdi Intelligent Debosch komandā

EasyGet.lv, 08.11.2011. 15:20

11. novembrī klubā Artelis, Blaumaņa ielā 32, Rīgā, notiks sērijas Intelligent Debosch ballīte, informē Ksenija Kamikaza. Pasākumu sērija izceļas ar to, ka piedāvā pasaules elektroniskās deju mūzikas vismodernāko skanējumu Latvijas scēnā. Šajā reizē Debosch komanda ir priecīga redzēt savās rindās jaunus vārdus — pasākumā uzstāsies Electricano, DJ Saint, MMZ un Negorod, bet kā rezidenti spēlēs Ksenia Kamikaza un Guretsky.
Jauni vārdi Intelligent Debosch komandā

Electricano ir viens no spilgtākiem un nopelniem bagātākajiem dīdžejiem un producentiem Latvijā. Tālajā 2004. gada viņš kļūst par rezidentu labākajā Latvijas klubā «Nautilus», bet jau 2005. gadā debitēja ar plati «Harmony of Soul» kā producents. Viņa neskaitāmas uzstāšanās masu pasākumos mijas ar uzvarām konkursos un jauno relīžu komerciāliem panākumiem, pie tam Electricano skanējums vienmēr ir deju elektronikas avangardā. Apliecinājums tam ir viņa relīžu atbalsts no tādiem māksliniekiem kā Danny Tenaglia, Claude Von Stroke, Stephan Bodzin u.c.

Pasākuma ietvaros tiks prezentēts arī Electricano pirmais kopīgais darbs ar «Debošu» saimnieci Kseniju Kamikazu. Viņas solo projekta Naïve Dreamer singls «Reversed», kas ietver sevī arī Electricano remiksu, iznāks izdevniecībā Electricano Recordings 21. novembrī, bet pirmie apmeklētāji varēs saņemt singla CD-kopiju tieši pasākuma laikā 11. novembrī.

Novembra «Debošu» atklās deep-sets no dīdžeja Saint'a, kurš ir pazīstams Latvijā kā KaZantip vēstniecības oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs un slavena festivāla skaļu un veiksmīgu pasākumu organizētājs.

Guretsky ir viens no nedaudzajiem dīdžejiem, kurš var atļauties nemeklēt kompromisus un piedāvāt iedvesmojošu, sabiezinātu un ļoti dziļu šodienas house mūziku. Pasākuma laikā viņš iepazīstinās publiku ar talantīga dīdžeja MMZ sniegumu. Viņš dzīvo Liepājā, tādēļ rīdziniekiem šī būs reta iespēja klausīties viņa mūziku Rīgā.

Vakara melnais zirdziņš būs «dzīvais» mūziķis Negorod, kurš uzstāsies kopā ar Kseniju Kamikazu un izpildīs virkni sintezatoru improvizāciju unisonā ar viņas trieciena techno-ritmiem. Prasme uzķert kompozīcijas melodiju un grūvu un uzreiz ienest tajā savas notis piemīt tikai nedaudziem, un šajā naktī to varēs izbaudīt visi atnākušie melomāni.

Par gaismas un krāsu noformējumu parūpēsies projekts CBETOMUSIC, kurš pārveidos kluba skatuvi par gaismas mozaīku.

Neizpaliks arī preparty vinotēkā Fiesta (Rīgā, Ģertrūdes ielā 19/21), kur no plkst. 20:00 «debošīrus» iesildīs ZaZzy.

Pasākumu atbalsta viskijs The Famous Grouse un restorāns Coffee & Lunch.

Tie, kas vēlas apmeklēt pasākumu, var pierakstīties viesu sarakstā Facebook lapā (http://www.facebook.com/event.php?eid=139037112864900) vai arī atsūtīt savus vārdus uz guestlist@inbox.lv.

Ieeja no plkst. 23:00. Ieejas maksa: 4 Ls / 2 Ls pēc viesu saraksta (sūtiet vārdus un uzvārdus uz guestlist@inbox.lv)

Galdiņu rezervēšana: 28279494

Karte: http://maps.google.com/maps?q=blaumana+32+Riga+Latvia&hl=en&sll=37.0625%2C-95.677068&sspn=41.767874%2C79.013672&vpsrc=0&t=h&z=16

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV