Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Intars Busulis un Kauņas bigbands sniegs papilkoncertu Kongresu namā

EasyGet.lv, 09.11.2011. 09:28 | komentāri (2)

„Intars Busulis - Kauņas bigband - Frank Sinatra show" ieplānotais koncerts 10. decembrī plkst. 19:00 ir tikpat kā izpārdots, tādēļ Lietuvas producentu grupa „Promostar" skatītājiem piedāvā apmeklēt koncertu tajā pašā dienā plkst. 16:00 Kongresu namā.
Intars Busulis un Kauņas bigbands sniegs papilkoncertu Kongresu namā

Visu oktobri Intars un ritma grupas dalībnieki individuāli apgūst koncerta programmu, lai 14. novembrī dotos uz Kauņu, kur notiks pirmais lielais mēģinājums kopā ar bigbandu. Novembrī ieplānotas vēl vairākas tikšanās reizes Lietuvā, lai decembrī uzsāktu ģenerālmēģinājumu ciklu Rīgā.

Koncertā izskanēs mazāk pazīstamās Frenka Sinatras dziesmas Intara Busuļa, Kauņas bigbanda, ritma grupas Kārļa Lāča vadībā un trio Lady's Sweet izpildījumā.

Kauņas bigbands dibināts 1991. gadā, tā muzikālā vēsture ir kļuvusi ļoti krāsaina, iesaistoties dažādos starptautiskos projektos un uzstājoties kopā ar pasaulslaveniem džeza mūziķiem: Barbara Dennerlein (Vācija), Daniel Messina (Argentīna), Frank Mantooth, Randy Brecker, Jiggs Whigham (ASV), Arkady Shilkloper (Krievija), u.c. Plašāku ieskatu par Kauņas bigbandu iegūsiet apmeklējot orķestra mājas lapu. http://www.kaunobigbendas.lt/en/

Pavisam ieplānoti četri koncerti, pirmie divi norisināsies Rīgā.

10. decembris, Rīgas Kongresu nams, plkst. 16:00
Rīgas Kongresu nams, plkst. 19:00
15. decembris, Liepājas Olimpiskais centrs, Rožu zāle, plkst. 19:00
20. decembris, Ventspils „Jūras vārti", plkst. 19:00

Biļešu cenas - no Ls 6,- līdz Ls 18,-. Bērniem līdz 6 gadiem ieeja bez maksas, neaizņemot papildus sēdvietu. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv un visās Biļešu Servisa kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV