Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Dzelzs vilks" piedāvā dziesmu no gaidāmā albuma

EasyGet.lv, 09.11.2011. 13:14

Grupa „Dzelzs vilks" klausitāju uzmanībai piedāvā jaunu dziesmu „Sveši" no gaidāmā albuma „Dzīvnieks pilsētā", kas nāks klajā pavisam drīz, 21. novembrī, mūzikas izdevniecībā „Upe tuviem un tāliem", informē Aija Kaukule.
„Dzelzs vilks" piedāvā dziesmu no gaidāmā albuma

Šogad „Dzelzs vilkam" jau 20, bet tas nenozīmē, ka pienācis laiks pieminekļiem, vaska figūrām vai „labāko dziesmu izlasei". Vasarā un rudens sākumā Siguldas skaņu ierakstu studijā radīts pavisam svaigs „Dzelzs vilka" albums „Dzīvnieks pilsētā", kas būs jau 12. studijas plate grupas pastāvēšanas laikā.

„Šī ir albuma visjaunākā kompozīcija, radusies septembra beigās, pašā ierakstu sesijas izskaņā. Tobrīd pat nebija skaidrs, ar ko tas beigsies - ar kārtējo eksperimentu vai kaut ko paliekošu. Tomēr tagad ir pārliecība, ka šī ir īstā dziesma, kas nesīs tālāk stāstu par albumu – par to pieradināto zvēru manī un tevī, kas, stūrī iedzīts, var kļūt nevaldāmi mežonīgs. Un smags disko, manuprāt, ir labākais, ko klausīties rudenī," stāsta Juris Kaukulis.

„Sveši" mūzikas autori ir Juris Kaukulis un Kaspars Tobis. Teksts - Juris Kaukulis. Producenti: Gints Sola, Juris Kaukulis un Kaspars Tobis.

Dziesma „Sveši" ir otrais gaidāma „Dzelzs vilka" albuma vēstnesis pēc „Viņa grib tik daudz", kas vasarā iekaroja pašmāju raidstaciju topu virsotnes un kļuva par „Dzelzs Vilka" klausītāju pieprasītāko dziesmu šīs vasaras festivālos un rudens koncertos.

Dziesmu „Sveši" klausieties „Radio SWH" viļņos un citās Latvijas radiostacijās, kā arī grupas mūziķa profilā portālā „Draugiem.lv" , bet no 21. novembra - „Dzelzs Vilka" albumā „Dzīvnieks pilsētā".

Dzīvajā skanējumā šo un citas kompozīcijas no albuma „Dzīvnieks pilsētā" aicinām baudīt „Dzelzs vilka" jaunā albuma ieskaņas koncerttūrē - Cēsīs 11. novembrī, Jelgavā 16. novembrī, Liepājā 17. novembrī un Ogrē 18. novembrī.

Par atbalstu albuma tapšanā „Dzelzs vilks" saka īpašu paldies Siguldas novada domei un „Creditreform".

Papildu informācija:
www.dzelzsvilks.lv
www.draugiem.lv/dzelzs_vilks

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV