Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ewert And The Two Dragons Rīgā - jau šonedēļ

EasyGet.lv, 09.11.2011. 15:39

Piektdien, 11. novembrī, koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies patlaban aktuālākā Igaunijas grupa Ewert And The Two Dragons. Viesmākslinieku statusā redzēsim igauņu mūziķi Iiris un brīnišķīgu zviedru alternatīvā roka apvienību Skilla, informē Ģirts Majors.
Ewert And The Two Dragons Rīgā - jau šonedēļ

Divkārtējo Positivus festivāla viesu Ewert And The Two Dragons jaunākais albums "Good Man Down" atrodas Igaunijas pārdotāko albumu topa augšgalā. "Mums ir liels gods būt pirmajai igauņu grupai, kas uzstāsies jaunajā koncertzālē Palladium," atzīst grupas līderis Everts Sundja (Ewert Sundja). "Šis gads mums ir bijis ļoti veiksmīgs, un latvieši tajā spēlē būtisku lomu - lielu atbalstu sniedz mūsu mūzikas ierakstu izdevniecība I Love You Records, un mēs joprojām atceramies lielisko uzstāšanos Positivus festivālā. Palladium koncertā spēlēsim mazliet garāku setu nekā ierasts. Būs dziesmas no abiem mūsu albumiem, tai skaitā arī tādas, ko līdz šim publiski neesam izpildījuši."

Ewert And The Two Dragons ir viena no aizvadīto gadu veiksmīgākajām Igaunijas grupām, kura, šobrīd, ļoti veiksmīgi veido savu karjeru ārzemēs. Vakar grupa prezentēja savu jaunāko video.

Koncerta viesmākslinieku statusā redzēsim arī Malmē dibināto zviedru alternatīvā roka apvienību Skilla un enigmātisko igauņu dziedātāju Iiris, kura šovasa parakstīja līgumu par ierakstu izdošanu ar EMI Music Finland un patlaban aizrautīgi turpina darbu, ierakstot debijas albumu. Mūziķes sniegums nule atzinīgi novērtēts arī jauno mūziķu skatē mūzikas festivālā Iceland Airwaves.

Pēc koncerta par dejām gādās dīdžeji Toms Grēviņš un Uldis Rudaks.

Biļetes uz koncertu maksā Ls 7.00 un pieejamas "Biļešu serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Papildu informācija:
www.positivus.com
www.facebook.com/palladiumriga
www.twitter.com/palladiumriga
http://www.myspace.com/ewertandthetwodragons
http://www.myspace.com/iirismusic
http://www.skillatheband.com/

Tuvākie koncerti Palladium Rīga:

3. decembrī Iļģi
31. decembrī Autra
11. februārī Lamb

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV