Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Tehnosega" atgriežas Spīķeros

EasyGet.lv, 10.11.2011. 08:00

Pasākumu sērija "Tehnosega" (zināma arī kā "Citycover"), kas notika klubā Space:Garage tā „zelta" laikos, pēc ilgāka pārtraukuma atgriežas klubā Dirty Deal Cafe Spīķeros, kur tā noriisnāsies 12. novembrī, informē Igors Antropovs.
"Tehnosega" atgriežas Spīķeros

"Tehnosega" sola ietīt klausītāju biezu, dūmotu skaņu ainavā, vienlaikus piedāvājot kā aktīvas dejas, kā arī sniedzot dziļi mūzikāli estētisku baudījumu. Pasākuma fokuss ir iepazīstināt publiku ar tehno mūzikas jaunajiem talantiem no kaimiņvalstīm, tai skaitā Lietuvu, Igauniju un Somiju, piedaloties arī vadošajiem vietējiem māksliniekiem un rezident dīdžejiem. Pasākumā jūs sagaida pēc daudzu elektroniskās mūzikas piekritēju domām, labākās Lietuvas tehno jaunatnes uzstāšanās.

Šajā reizē pasākuma organizētājs Ritmika apvienojies ar mūzikālo kolektīvu Bilanebila, kurš publikai kluba otrajā zālē kontrastam piedāvās krāsainu un spožu disko mūziku, tās mūsdienu izpildījumā no vadošajiem Latvijas dīdžejiem un māksliniekiem.

TEHNO deju grīda :
Calli *LIVE!* // Partyzanai / Minimal.lt // LT
Split Pulse // The Lift / Armor // LT
Gesta // Ritmika / Armor //

DISKO deju grīda :
Home Radio (Contour & Bombey) // Rasols //
Vital // Quadrat Musique //
Cute // Bilanebila //

VJs:
Wickiss (Klusa Daba)
Anasteziya (vj-anasteziya.com)

Ieejas maksa: LVL 2

Informācija par māksliniekiem:

Calli
Jauno un talantīgo Lietuvas jaunekli no industriālās Mažeiķu pilsētas nav nejauši ierakstu leibla Partyzanai, kas izdod tādus māksliniekus kā Few Nolder un Golden Parazyth, pamanīts Jūs varat pārliecināties par to paši, noklausoties vienu no mākslinieka „dzīvajiem" izpildījumiem soundcloud web lapā.
Calli uzstāsies pirmo reizi Latvijā, nepalaidiet to garām!
http://soundcloud.com/callidj
http://www.partyzanai.com/?page_id=265

Split Pulse
Otrs vadošās Lietuvas tehno jaunatnes pārstāvis – Split Pulse pārstāv slaveno tehno apvienību un klubu The Lift. Viņš sevi jau izcili ir pieradījis Lietuvā un šo sestdien debitē ar tehno setu Rīgā, piedāvājot izsmalcinātu mūzikālo ēdienu gan tehno gardēžiem, gan tehno mūzikas iesēcējiem.
http://soundcloud.com/split-pulse
http://thelift.lt/2011/05/11/the-lift-split-pulse-315
Gesta
Mūsu visnenogurdināmākais rezidents un viens no vadošajiem tehno mūzikas bīdītājiem Latvijā. Viņa spēlētā techno skanējumu un estētiku nevar aprakstīt ar vārdiem, to vajag noklausīties kaut vienu reizi lielās skaņas izpildījumā.
http://soundcloud.com/gesta

Home Radio
Dīdžeji Contour & Bombey – bez šaubām labākie Latvijas disko skatuves pārstāvji. Pateicoties izcilai meistarībai un disco mūzikas izlasei, viņi var uzstāties gan visdažādākos glamurīgos klubos, gan alternatīvāš deju mūzikas piekritējiem. Šoreiz duets piedāvās vienreizēji skaistu un ļoti garu setu, nepalaidīsim to garām!
http://soundcloud.com/homeradio

Vital
Galvenais spēlētājs, uz klubu skatuves jau daudzus gadus. Šobrīd Vital ir iknedēļas rezidents divos ļoti atšķirīgos un ļoti apmeklētos Rīgas naktsklubos. Leģenda priekš daudziem, sagatavos speciālo disko programmu mūsu visu priekam!
http://mixcloud.com/moreprodukts

Cute
Viens no visaktīvākajiem un cienījamākiem Latvijas dīdžejiem mūsdienās. Cute spēlē spilgtu un daudzveidīgu mūziku, izveidojot to patīkamā un sabalansētā miksā. Elektroniskās mūzikas dziļo izpratni un cieņu pret to jūs varat izdzirdēt katrā viņa setā. Ieskatieties viņa disko selekcijā!
http://soundcloud.com/djcute

Wickiss & Anasteziya
Wickiss ir viens no tiem retajiemm gadījumiem, kad video māksliniekam piemīt gan augstas tehniskās prasmes, gan arī augstas mākslinieciskās dotības. Viņš ir viens pieredzējušākajiem Latvijas vīdžejiem un pasākumā viņu atbalstīs jaunais talantīgais atklājums – VJ Anasteziya.
http://klusadaba.lv/wickiss
http://vj-anasteziya.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV