Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Gapoljeri" svinēs jubileju „Teātra Bārā"

EasyGet.lv, 10.11.2011. 13:48

Svinot pastāvēšanas gadadienu, sevi par „virtuves kabarē apvienību" dēvējošie „Gapoljeri" 12. novembrī plkst. 21:30 aicina uz pārsteigumiem bagātu svētku pasākumu „Teātra Bārā" , kas jau no pirmsākumiem ir apvienības iecienītākā tikšanās vieta, informē kolektīva menedžere Inese Grīnberga.
„Gapoljeri" svinēs jubileju „Teātra Bārā"

Vakara gaitā uz skatuves kāps arī paši gaviļnieki - „Gapoljeri". Sagatavotajā priekšnesumā gaidāmi nesen tapušo dziesmu pirmatskaņojumi, jaunu muzikālo instrumentu izmantošana, pirotehnikas pārsteigumi, kā arī torte ar svecīti un izbraucieni ar apvienības jauno ceļabiedru Žiguli, kuru savā īpašumā „Gapoljeri" ieguva pēc uzvaras K/N „Pie Labvēlīgā Tipa" rīkotajā jauno grupu konkursā „Rīgas Dzintars". Uznācienam, kā ierasts, paredzēti arī īpaši tērpi - tas ir neiztrūkstošs elements katrā „Gapoljeru" koncertā.

„Virtuves kabarē apvienības" sastāvu veido Latvijas Nacionālā teātra aktieri - Kristians Kareļins (vokāls), Kaspars Aniņš (ģitāra), Artis Drozdovs (bass), kā arī Normans Bārbals (bungas), Māris Kurtiņš (ģitāra) un Normunds Zālamans (ģitāra).

Svētku pasākums norisināsies radošo prātu pulcēšanās vietā „Teātra Bārs", kas atrodas tieši pretī Jaunajam Rīgas teātrim Lāčplēša ielā 26.

Pasākumu atbalsta "Teātra Bārs" http://www.teatrabars.lv un draudzīgas sadarbības projekts "Pirmā Doma" http://pirmadoma.lv/

„Gapoljeri" mūzikas profils http://www.draugiem.lv/gapoljeri/

Foto: Gapoljeri. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV