Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamarā" – oranža Mārtiņdiena un tautisks 18. novembris

EasyGet.lv, 10.11.2011. 14:39

Pasaules mūzikas krogā 10. novembrī – Oranžo brīvdienu pēkšņs koncerts, bet Latvijas dzimšanas dienā – Miglas asni, informē kroga Bubamara programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" – oranža Mārtiņdiena un tautisks 18. novembris

Par pārsteigumu Mārtiņdienā parūpējies latviešu turboforlk orķestris Oranžās brīvdienas, kam gadskārtu godu tuvums licis gluži spontāni izlemt ceturtdien, 10. novembrī, pulksten 23 kāpt uz "Bubamaras" skatuves, lai savu cienītāju kuplajam pulkam sniegtu ierasta garuma koncertu.

Ceturtdien pēc nedēļas – 17. novembrī – no pulksten 21 par dejām gādās DJ Ma.Be.

Piektdien, 18. novembrī, no pulksten 22 dzīvi apliecinošas latviešu dziesmas ritmos, kas pubilkai liek kustēties līdzi, skandēs postfolkloras grupa Miglas asni. Tajā apvienojušies basa, čella, vijoles, kokles, bungu spēlmaņi un dziedātāji, kas muzicēšanas un skatuves pieredzi guvuši arī citās - gan zināmās, gan mazāk pazīstamās - muzikālās apvienībās.

Sestdien, 19. novembrī, no pulksten 22 no Bumamaras skatuves vakaru diriģēs hip-hop, nu-funk, breakbeat, beat un dubstep erudīts DJ Austrums, kas kroga apmeklētājiem ne vienreiz vien pierādijis spēju viņa pārzinātos stilus sakausēt neatvairāmos ritmu viļņos.

Notikumi turpmākajās nedēļās:
Piektdien, 25. novembrī, plkst.22 – Dandelion Wine/ Pieneņu vīns un DJ Tanheizers;
Pirmdien, 28. maijā, plkst.20:30 – Ni (Austrija).

Ieeja – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV