Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Amber Muse Records aprit septiņi gadi

EasyGet.lv, 11.11.2011. 10:15

Ceturtdien, 17.novembrī, bārā „Star Longe" (Albert Hotel, Dzirnavu ielā 33) ar viskija „Famous Grouse" atbalstu notiks Latvijas ierakstu kompānijas Amber Muse Records septītās dzimšanas dienas svinības. Kopā ar leibla īpašnieku Bogdanu Taranu pie dīdžeju pultīm stāsies mākslinieki Max Lomov, Craft B. un ZaZzy, bet grupa Oriola gatavo ekskluzīvu dzīvo uzstāšanos.
Amber Muse Records aprit septiņi gadi

Amber Muse Records ir pirmais Latvijas elektroniskās mūzikas ierakstu leibls, kas kopš 2004.gada ir izdevis 15 deju mūzikas singlus, no kuriem 4 ir izdoti uz vinila platēm! Kopā ar Latvijas producentu plejādi – Craft B., ZaZzy, Max Lomov, Bandmaster's Flight, Oriola, Electricano un Flyingmice uz Amber Muse tikuši izdoti arī tādi ārzemju mākslinieki kā Laid, Magik Johnson, Christian Hornbostel, Nica Brooke, Derek Conyer, Aaron-Carl un citi.

Vairāki Amber Muse skaņdarbi ir iekļauti tādās ārzemju izlasēs kā "Fashion House N1. Milan Edition" un "Harley & Muscle Play Deep House" Vācijā, "Discomaniacs by Ricky Ryan" ASV, četrās izlasēs Lietuvā (no kurām viena - "Sobieski Ogas: Glam Gallery" - ir izdota ar tirāžu 100 000 eksemplāru), bet Craft B. feat Nica Brooke singls "Summer Voyage (Cover Me)" 2008.gadā ir licenzēts angļu leibla Hed Kandi pilnai vinila relīzei, kā arī iekļauts vēl trijās kompānijas izlasēs.

2011.gada decembrī izdošanai tiek gatavota kompilācija, kas veltīta Amber Muse Records 7.dzimšanas dienai, kurā papildus visveiksmīgākajām un iemīļotākajām iepriekš izdotām melodijām būs 6 jauni ekskluzīvi remiksi.

Ballīte Amber Muse 7 Years būs pārsteigums tās apmeklētājiem, jo papildus spēcīgajam dīdžeju mākslinieciskajam sastāvam uz skatuves būs grupa Oriola ar ekskluzīvu dzīvo uzstāšanos, kuru projekta dalībnieki gatavo speciāli Amber Muse Records dzimšanas dienai.

Pasākuma sākums 22:00. Līdz pusnaktij apmeklētājiem no viesu saraksta ieeja bez maksas, vēlāk 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā jānosūta vārds un uzvārds uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 17.novembra 20:00). Darbosies face-control. Viskijs „Famous Grouse" bārā būs pieejams par īpašu cenu.

Atbalsta: Albert Hotel, gastro-pub „Cydonia" (Dzirnavu 84, Berga bazārs), zīmols Storm London, Nightlife.lv, Ind-ex.lv, DanceRadio.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV