Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Party Service" Latvijas klubu tūre uzņem apgriezienus

EasyGet.lv, 11.11.2011. 11:30

19. novembrī dīdžeja, producenta un nu divkārtējā "Latvijas DJ TOP" aptaujas uzvarētāja – [Ex] da Bass informatīvi muzikālā radio šova "Party Service" Latvijas klubu tūre viesosies Saldū, klubā "Ciecere", informē [Ex] da Bass. Šis būs otrais no kopumā desmit raidījuma piecu gadu jubilejai veltītajiem pasākumiem. Sākums - plkst.22:00.
"Party Service" Latvijas klubu tūre uzņem apgriezienus

"Party Service" ir radio šovs, kas "European Hit Radio" ēterā skan katru piektdienas un sestdienas vakaru plkst.21.00! Raidījums stundas garumā sniedz izsmeļošu informāciju par kvalitatīvas izklaides iespējām Latvijā, Baltijā un Eiropā, sevī ietverot ne tikai deju mūzikas pasākumu detalizētu izpēti, bet arī intervijas ar dīdžejiem, mūzikas producentiem, organizatoriem un klubu menedžeriem!

Arī šis "Party Service Tour" pasākums solās būt iespaidīgs. Tā būs bauda ne tikai ausīm, bet arī acīm, jo kluba dizains tiks papildināts ar īpašām tūres dekorācijām, vizualizācijām un atribūtiku. Apmeklētājiem būs iespēja iegūt ekskluzīvas un noderīgas dāvanas ar radio šova simboliku.

Pirms naks kulminācijas, kad uz skatuves paradīsies [Ex] da Bass, Eiropā populārāko deju klubu hītu remiksu virpulī ieraus "European Hit Radio" komandas dīdžejs un ētera balss – DJ Ikazz.

Informē: "European Hit Radio", draugiem.lv, saldus24.lv, vipi.lv un easyget.lv.

Papildus informācija atrodama:

http://www.europeanhitradio.com/partyservicetour
http://www.draugiem.lv/partyservice
http://exdabass.draugiem.lv
http://www.djtop.lv/dj/ex-da-bass
http://www.myspace.com/officialexdabass
http://www.youtube.com/officialexdabass

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV