Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Club Kino" piedāvā četrus pasākumus vienā vakarā

EasyGet.lv, 14.11.2011. 15:40

"Club Kino" telpas turpina uzturēt dzīvu vecā kinoteātra "Daile" garu – "Club Kino about Kino" sēriju ietvaros būs iespēja neformālā atmosfērā baudīt lektorijus par filmām, informē kluba pārstāvji.
"Club Kino" piedāvā četrus pasākumus vienā vakarā

Trešdien, 16. novembrī, "Club Kino" tiks demonstrēta Frensisa Forda Kopolas kriminālā sāga "Krusttēvs / The Godfather" (1972) ar Marlonu Brando galvenajā lomā. Tā stāsta par Ņujorkas sicīliešu mafiju, Karleone ģimeni. Šī gangsterdrāma pārstāv Holivudas zelta klasikas krājumus, kas savulaik novērtēta ar trim Oskariem un Amerikāņu kinomākslas institūts Krusttēvu ir pasludinājis par vienu no simts visu laiku vislabākajām filmām. Par filmas vēsturi un kontekstu stāstīs aktrise Dana Lāce.

Kluba apmeklētājiem būs iespēja piedalīties karaoke, kuru vadīs Andris Kalnozols aka Vectēvs (umka.lv). Par katru nodziedāto dziesmu klubs uzsauks dziedonim dzērienu.

Kluba Lobby bārā uzstāsies DJ Rihards Lepers. Bet īpašu leļļu šovu uzvedīs Radical Puppets – Mārcis Lācis, Armands Berģis, Andris Kalnozols. Leļļu meistari izrādes tematiku pieskaņos filmai. "Mēs mēģināsim skatītāju pieradināt pie dažādiem šova varoņiem, kas organiski vai mazāk organiski spēs manipulēt ar sev uzliktajiem uzdevumiem un janajiem raksturiem, kurus izdomāsim balstoties uz iknedēļas kino un kino industriju vispār," apgalvo leļļu meistari. "Ar mazajiem, īsajiem skečiņiem izrāde iegūs tādu kā šova formātu." Tāpēc – vai klubā gaidāmas gangsterlelles strīpainos ancukos – atnāciet, redzēsiet paši.

Visi sarīkiojumi sāksies vienā laikā – plkst. 20:00. Ieeja - bez maksas.

Club Kino ir multikulturāla vide ar īpašu un vienmēr pārdomātu gaisotni. Kluba mērķauditorija ir pieaugušie, kas novērtē kvalitāti un labu servisu - cilvēki, kas daudz strādā, lai labi atpūstos. Savu darbību klubs uzsāka 2011.gadā atklājot to bijušajās kino Daile telpās. Tas atrodas pašā pilsētas centrā – Kr.Barona ielā 31.

Vairāk informācijas www.clubkino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV