Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Studentu klubā 18. novembra svinības ar „The Sound Poets"

EasyGet.lv, 14.11.2011. 15:51

Piektdien, 18. novembrī, plkst. 22:00 LMA Studentu klubā Latvijas dzimšanas dienas svinībās uzstāsies grupa „The Sound Poets". Par dejām rūpēsies DJ Hotssound, informē kluba pārstāve Baiba Norlinde.
Studentu klubā 18. novembra svinības ar „The Sound Poets"

Grupa „The Sound Poets", agrāk zināma ar nosaukumu „Smaragdas Pilsētas Burvji", dibināta 2007. gadā. 2008. gadā izdevusi albumu "Sound Poetry", kas pagaidām ir vienīgais grupas izdotais albums. „The Sound Poets" dziesmas vairākkārtīgi ieņēmušas radiostaciju topu pirmās vietas. Grupa sniegusi koncertus lielākajos Latvijas mūzikas festivālos, tādos kā „Positivus", „SommerSound".

„The Sound Poets" nesen klajā laiduši singlu „Kalniem pāri". Grupas mūziķi par dziesmu saka, ""Kalniem pāri" ir „The Sound Poets" veltījums visiem, kuri kaut reizi dzīvē atbildīgos brīžos ir spējuši "pārkāpt pāri" savam pašlepnumam; visiem, kuri iespējuši atzīt savas kļūdas un lūgt piedošanu par tām." Šobrīd grupa izvēlas repertuāru otrajam albumam, ko plānots izdot nākamgad. Studentu klubā „The Sound Poets" iepriecinās klausītājus ar sen zināmiem skaņdarbiem, kā arī jaunākajām dziesmām.

Ieeja klubā no plkst. 22:00. Ieejas maksa: studentiem 2,00 Ls, ne – studentiem 3,00 Ls, biļešu iepriekšpārdošana www.bezrindas.lv.

Foto: The Sound Poets. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV