Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Modris Skaistkalns un grupa "Gaisā! [On The Air]" piedāvā jaunu dziesmu

EasyGet.lv, 15.11.2011. 08:39 | komentāri (1)

Pēc debijas singla "Lieliskai" panākumiem grupa "Gaisā! [On The Air]" laiž gaisā jaunu dziesmu ar nosaukumu "Hipnotizēts", informē grupas menedžments. Apbruņojušies ar bungām, ģitārām un sintezatoriem, mūziķi sola dziesmā saklausīt pulsējošu enerģiju, dzīvesprieku un pozitīvismu.
Modris Skaistkalns un grupa "Gaisā! [On The Air]" piedāvā jaunu dziesmu

"Straujā dzīves ritma pārņemts, sociālo tīklu, blīvās informācijas plūsmas iespaidots un reklāmas lauku apjozts, cilvēks jūtas gluži kā nohipnotizēts. Šī dziesma ir novēlējums mums visiem rast vairāk laika sev un saviem tuvajiem, ar harmonisku un pat mazliet kosmisku skatījumu, censties pavērt sev plašāku pasaules un lietu redzējumu", saka grupa "Gaisā! [On The Air]".

Kolektīvā darbojas Modris Skaistkalns, Mārtiņš Linde, Daniels Šamburskis, Jānis Aizupietis. Šajā ierakstā piedalās arī Ingars Viļums.

Drīzumā dziesmai "Hipnotizēts" tiks filmēts video, kā arī šobrīd to ir iespējams bez maksas lejupielādēt www.platforma.lv mājas lapā.

Dziesmu "Hipnotizēts" ir iespējams noklausīties http://www.ontheair.lv

Foto: Modris Skaistkalns un grupa "Gaisā! [On The Air]". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV