Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Nabaklab" piedalīsies gaismas festivālā „Staro Rīga"

EasyGet.lv, 15.11.2011. 17:23

Laikā no 17. līdz 20. novembrim kluba "Nabaklab" pagalms būs atvērts, lai apskatītu festivāla „Staro Rīga" ietvaros tapušo gaismas objektu „Zirgu nakts spoku namā", informē kluba pārstāvi Edgars Āboliņš.
"Nabaklab" piedalīsies gaismas festivālā „Staro Rīga"

No ceturtdienas līdz svētdienai, katru vakaru no 18:00 līdz 23:00 klubs "Nabaklab" būs atvērts arī no Pulvertorņa puses un jebkurš interesents varēs apmeklēt kluba pagalmu, kurā četras dienas būs apskatāms festivālam „Staro Rīga" sagatavotais gaismas objekts „Zirgu nakts spoku namā".

Kluba "Nabaklab" radītais gaismas objekts ir stāsts par sava laika leģendārā latviešu būvuzņēmēja un Latvijas Universitātes mecenāta Kristapa Morberga slaveno Rīgas centra zirgu stalli, kurš atrodas kluba pagalmā un kur laiku pa laikam novērojami spoki – šoreiz zirgu veidolā.

No 17. līdz 20. novembrim ieeja klubā tiks organizēta no abām tā pusēm – jau ierastās Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, kā arī caur kluba pagalmu, kurā katru no vakariem būs iespēja baudīt īpašus, festivālam „Staro Rīga" sarūpētus dzērienus un izjust mūziku ne tikai kluba telpās. Pilna "Nabaklab" muzikālo pasākumu programma „Staro Rīga" festivāla laikam pieejama kluba mājas lapā www.nabaklab.lv

Klubs "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV