Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dzelzs Vilks gaidāmā albuma "Dzīvnieks pilsētā" koncerttūrē piestās Liepājā

EasyGet.lv, 16.11.2011. 10:23

Dzelzs Vilkam – 20. Bet šis nav laiks pieminekļiem, vaska figūrām vai labāko dziesmu izlasei - jau pavisam drīz klajā nāks jauns studijas albums "Dzīvnieks pilsētā". Iespēja to dzirdēt koncertā būs 17. novembrī Liepājā, klubā Fontaine Palace, informē kluba pārstāvis Janis Enkūzens.
Dzelzs Vilks gaidāmā albuma "Dzīvnieks pilsētā" koncerttūrē piestās Liepājā

Pavisam nesen grupa „Dzelzs vilks" klausītāju vērtēšanai nodeva jaunu dziesmu - „Sveši", tas ir otrais gaidāmā albuma vēstnesis pēc „Viņa grib tik daudz", kas vasarā iekaroja pašmāju raidstaciju topu virsotnes un kļuva par grupas klausītāju pieprasītāko kompozīciju šīs vasaras festivālos un rudens koncertos.

„Šī ir albuma visjaunākā kompozīcija, radusies septembra beigās, pašā plates ierakstu sesijas izskaņā. Tobrīd pat nebija skaidrs, ar ko tas beigsies - ar kārtējo eksperimentu vai kaut ko paliekošu. Tomēr tagad ir pārliecība, ka šī ir īstā dziesma, kas nesīs tālākstāstu par albumu – par to pieradināto zvēru manī un tevī, kas, stūrī iedzīts, var kļūt nevaldāmi mežonīgs. Un smags disko, manuprāt, ir labākais, ko klausīties rudenī," par dziesmu "Sveši" saka Juris Kaukulis.

Liepājas koncerta apmeklētāji būs vieni no pirmajiem, kuri savā īpašumā varēs iegūt jauno CD.

Koncerta sākums - ap plkst. 23:00, ieeja no plkst. 22:00, biļetes cena - 2 LVL.

www.fontainepalace.lv
www.dzelzsvilks.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV