Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ventspilī un Rīgā skanēs Latvijas dzimšanas dienai veltīti Ērika Ešenvalda mūzikas koncerti

EasyGet.lv, 16.11.2011. 13:39

Svinot Latvijas Republikas dzimšanas dienu, 19. novembrī plkst. 17.00 Ventspils Jaunrades namā un 26. novembrī plkst. 17.00 Rīgas Mateja baznīcā skanēs komponista Ērika Ešenvalda autorkoncerti „Ceļš ar gaismu", informē Rudīte Tālberga.

Koncertos muzicēs kori „Venda" (Ventspils), „Matejs" (Rīga), „Rāte" (Kuldīga), vokālais ansamblis "Mundus", mūzikas studijas „Mazā prinča planētas" dalībnieki, Ventspils mūzikas vidusskolas kora klases koris, Ventspils 6.vidusskolas 4.-5.klašu koris un solists Jānis Kurševs. Pie diriģenta pults stāsies Anitra Niedre, Antra Ziemele, Rudīte Tālberga, Andis Groza un Māris Dravnieks. Koncerta režisore ir Kristīne Klētniece-Sika.

Talantīgā latviešu komponista kora dziesmas stāstīs par Latviju un tās bagātībām – par ziedošām vasarām, upju šalkoņu, jāņuzāļu smaržu, par bērna jautrību un delverībām un Dieva svētījošām rokām, kas sargā šo zemi. Muzikālajā pasaulē klausītājus pavadīs mazā Annele, kuras radītājai, rakstniecei Annas Brigaderei, šogad atzīmē 150 gadu jubileju.

Ieeja abos koncertos būs bez maksas.

Finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome, Rīgas Mateja draudze, biedrība "Mazā prinča planētas".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV