Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Latvijas jaunās rokgrupas apvienosies kopīgā koncertā Molā

t/c "MOLS", 16.11.2011. 15:24

Konkursa Impro Roks ietvaros, kas jau trešo reizi noskaidros talantīgo jauno roka grupu Latvijā, 17. novembrī tirdzniecības centrā „Mols" uzstāsies visas 12 konkursa dalībnieces – mūzikas grupas, lai iepriecinātu Latvijas iedzīvotājus tās dzimšanas dienai par godu, spēlējot populārākās rokas dziesmas savā interpretācijā. Koncerts sāksies plkst.19:00 un tā apmeklētājus pārsteigs ne vien muzikālie priekšnesumi, bet arī ugunīgo bārmeņu šovs un karsējmeiteņu dejas.

Vienlaicīgi koncerts tirdzniecības centrā „Mols" būs arī noslēdzošā konkursa Impro Roks atlases kārta, kurā noskaidros pēdējo mūzikas grupu, kura piedalīties lielajā finālā 23.novembrī.

„Mums tapa zināms, ka jaunākajam konkursa dalībniekam ir vien 12 gadi, bet viņš savā meistarībā pārspējot daudzus pieredzējušākus mūziķus. Atbalstot jaunos talantus, tirdzniecības centrs „Mols" izvēlēsies savu simpātiju grupu un dāvinās dāvanu karti," stāsta Mola menedžere Liene Apine, piebilstot, ka ir liels prieks, ka konkursā pārstāvēta visa Latvija, ne vien Rīga.

Kā atdzīst konkursa „ImproRoks" galvenā organizatore, Elīna Simsone, šī būs patiešām aizrajoša cīņa par vietu finālā un lielisks koncerts! Grupas savā starpā sacentīsies ne tikai par skatītāju simpātijām, bet arī par orģnālāko solījumu, kas būs jāpilda uzvaras gadījumā. Smiekli un pozitīvas emocijas garantētas!

Latvijai savas dziesmas veltīs tādas jaunās mūzikas grupas kā Livido no Rīgas, kas izpildīs par godu Impro Roks 3 gadu jubilejai īpaši sacerētu himnu. Tāpat koncertā piedalīsies Tonick (Cēsis), Deimoss (Liepāja), The Aperitif (Rīga), The Golden Rivet (Sigulda), Melanna (Rīga), The Highway (Rīga), Mākoņstūmēji (Smiltene), Charisma (Rīga), Arkādija (Rīga).

Koncertā varēs dzirdēt tādas populāras dziesmas kā „Lidojošais zilonis", ko kādreiz izpildīja „Liepājas brāļi", „Nevajag man solījumus" no Tomasa Kleina repertuāra, Līvu dziedāto „Zābaku dziesmu", Dzelzs Vilka „Uijā uijā nikni vilki" un daudzas citas tautā iemīļotas dziesmas.

Koncerts ilgs līdz plkst. 22:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV