Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Kristians Korns un ģitārists Gille Villot sniegs akustisku koncertu

EasyGet.lv, 16.11.2011. 15:37

Šosestdien, 19. novembrī, ar savu atgriešanās koncertu Latvijā restorānā Navat club uzstāsies bijušais grupas Superhuman solists Kristians Korns, kurš uz pāris dienām Latvijā ieradies kopā ar slaveno ģitāristu, komponistu un dziedātāju Gilles Vilot (Francija), informē „Navat club" sabiedrisko attiecību konsultante Inese Lukaševska. Klausītāju vērtējumam tiks piedāvāta pusotras stundas gara programma. Ieeja koncertā ir bez maksas.
Kristians Korns un ģitārists Gille Villot sniegs akustisku koncertu

Kopš 2009. g. Kristians Korns savas profesionālās mūziķa gaitas aizvada Francijā, kur izveidojis ciešu sadarbību ar populāro ģitāristu, dziedātāju un ģitārspēles pedagogu Gilles Vilot. Viņu koncerti ir piesaistījuši lielu uzmanību, kas ļāvis uzstāties tādos pop-rock festivālos kā A440 pie St. Ferreol ezera, kā arī sniegt koncertus visā Midi-Pyrenees reģionā.

Viņu panākumi ir galvenokārt saistīti ar muzikālo sniegumu pieejamību visām auditorijām.

„Vienmēr esmu centies rakstīt patiesu, emocionālu mūziku. Dodu priekšroku četriem stūrakmeņiem mūzikā, ko cenšos vienmēr ievērot – patiesums, vienkāršums, emocionalitāte un pieejamība. Ja kāds manā mūzikā atrod kādas personiskas notis, kas viņu uzrunā, tātad ir sasniegts augstākais gandarījums ko mūziķis vien var sasniegt – tu raksti to ko jūti un nodarbojies ar to, kas patīk un cilvēki to uztver un pieņem kā savu. Vairāk arī nevar vēlēties", stāsta Kristians Korns.

19.novembrī Kristians Korns uzstāsies duetā ar franču mūziķi Gilles Vilot, kurš savu māksliniecisko karjeru sācis Parīzē. Mūziku apguvis Sent-Žermēnas (St. Germain en Lauye) konservatorijā pie pasaules slaveniem mūziķiem Kenija Klarka (Kenny Clarke) un Dantes Agostini (Dante Agostini). Vēlāk ilgstoši muzicējis kopā ar tādiem slaveniem mūziķiem kā Rišārs Segla (Richard Seigle), Mišels Petručiani (Michel Petrucciani), Polu Personu (Paul Personne) u.c.

„Mums ir patiess prieks, ka savā īsajā viesošanās laikā Latvijā mums ir izdevies noorganizēt Kristiana Korna un Gilles Vilot koncertu, kas neapšaubāmi būs baudījums visiem mūzikas cienītājiem. Būtībā šo koncertu var uzskatīt par Kristiana atgriešanās koncertu Latvijā, kas būs pirmais kopš viņa mūziķa karjeras uzsākšanas Francijā. Kristians ir ļoti talantīgs mūziķis un mēs ar šo koncertu vēlamies ne tikai to pasvītrot, bet arī sagādāt svētkus visiem viņa daiļrades cienītājiem", informē koncerta organizatore Inese Lukaševska.

Kristiana Korna un Gilles Villot koncerts restorānā Navat club notiks sestdien 19. novembrī plkst. 20.00. Ieeja koncertā ir bez maksas. Galdiņu rezervēšana pa tālr. 67799111, 27229111

Par Kristianu Kornu

Kristians Korns ir bijušais grupas „Superhuman" solists un mūzikas autors, kurš kopš 2009. g. savu profesionālo mūziķa karjeru veido Francijā. Kristiana sarakstītā dziesma „Hey You" Latvijas singlu topā 1. vietā atradās 8 nedēļas un tika translēta MTV Nordic un daudzos citos Eiropas mūzikas kanālos. Spēlējis iesildošās grupas sastāvā tādiem pasaules mūzikas grandiem kā Billy Idol, Alice Cooper, Reamon u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV