Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

No krēslas līdz rītausmai bufetē

EasyGet.lv, 17.11.2011. 09:28

Jo garākas brīvdienas, jo vairāk ballīšu! Arī Liepājas kokteiļbārā Red Sun Buffet šajā nedēļā par vienu ballīti vairāk, informē Laura Stūrīte.
No krēslas līdz rītausmai bufetē

Šovakar no plkst. 20:00 bufetē gaidīti visi, kuri negrib nokavēt valsts svētku svinības. Bārā īpaši karstie dzērieni un ne mazāk sildošas dejas īsajai darba nedēļai par godu.

Piektdien, 18.novembrī, priecējot visus Liepājas svinīgās uguņošanas skatītājus un garāmgājējus, bufete staros. Visas ielas garumā! Bet sasildīties pēc salūta varēs DJ Alex O pavadībā līdz pat rītam.

Ar to gan nedēļas nogales svinības nebeidzas, jo jau sestdien, 19.novembrī, vampīru sāgas „Krēsla" vakars par godu filmas „Rītausma. 1.daļa" pirmizrādei kino „Balle". Edvarda un Bellas attiecību stāsta sekotājiem būs iespēja nobaudīt īpaši vampīriskus kokteiļus, ko pagatavos Kalenu ģimene. Par mūziku sestdien rūpēsies DJ AI-VA, kurš vēl pēdējo reizi redzams un dzirdams Latvijā pirms došanās ASV tūrē. DJ AI-VA pie skaņu pults darbojas jau kopš 1991.gada un ir lielākās ASV dīdžeju apvienības dalībnieks. Iesildījis tādus māksliniekus kā Busta Rhymes, Bruno Mars, Lady Gaga, Faithless un atzīts par labāko DJ Latvijas Hip Hop Gada balvā 2011. Veido remiksus pašmāju un ārvalstu izpildītājiem un dibinājis arī Ritma Institūtu Rīgā. Spēlējis arī klubu mekā Ibizā, vienā no labākajiem Ibizas R&B & HIP HOP bāriem „Soul City".

Šoreiz gan DJ AI-VA būs sagatavojis ko ļoti īpašu – pirmo reizi liepājniekiem būs iespēja redzēt viņa video setu, kas nozīmē, ka bufetes deju zāles sienas rotās ekrāni un ballīte būs izdevusies par visiem 100%.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV